FRANCE, HERE I COME!

 


scannade lite..

 

See you all on Saturday darlings! Love you.YEAH RIGHT


Jag har ritat lite nu igen. Länge sen sist jag verkligen tog mig tid till att göra det. Jag vill ha en T-shirt med dragkedja på mitten.Någon som vet var det finns?
Det var tre stycken läsare som såg mig i Forum idag. Varförvarförvarför kommer ni inte fram och säger hej för? Det vore ju superkul.
ciao!ALL I'M ASKING FORHÃ?STLOV! kan det bli bättre? Idag efter skolan var jag med My och Paulina och spanade in nya Forum. Ã?verdrivet stort och man gick vilse exakt hela tiden. Men på ett café fanns det iallafall fina kinesiska paraplyer upphängda i taket.
Min storebror Viggo är hemma från skolan i Lysekil över veckan och imorgon åker hela familjen till Frankrike. Groovy.THE BEST GUYS YOU COULD EVER THINK ABOUT


just me and my big brothers.DON'T LET THE DEVIL RUIN IT ALL


skola + risgrynsgröt + skogspromenad + plugga konsumentekonomi + scrubs
Ja, det är väl typ såhär min dag har och kommer se ut. För er nyfikna läsare har jag på mig melerad t-shirt från weekday, hemmasydd kjol, farmors gamla klocka, skor från dinsko och tygkasse. Plus bikerjackan såklart.THE MOON IS DANCING

 


Idag när jag kom hem, trött efter en jobbig skoldag, hittade jag ett brunt, mjukt paket på köksbordet. Från min fina fina brevvän som gav mig en bedårande kjol i födelsedagspresent i efterskott. Se så fin den är här. Hon är bäst.
Till middag åt jag och papi sushi i soffan. Jag beställde som vanligt en specialare, med mina favoriter. Sushi må vara överskattat, men herrgud vad gott det är. Nu ska jag faktiskt inte sitta här mer - hemkunskapsprovet here we go!

 IF YOU WANT TO BE SOMEONE ELSEKom för en stund sen in efter en hundpromenad i det soliga vädret. Tänk vad glad man kan bli av ett varmt lysande klot!
Ã?t just upp mina nudlar och nu ska jag gå ned till köksbordet och tvinga mig till att plugga konsumentekonomi. Blä, nu känner jag mig inte lika glad längre..
aja, take care darlings.SO TODAY THE DOCS WENT MINEDom är mina. Och jag gråter nästan av lycka så fort jag ser dem, nästan så att jag måste springa ned till hallen och klappa lite på dom nu.. 1298 kronor kostade dem, och jag köpte dem på Ã?hléns city. Skokärlek i allra högsta grad.

jag har på mig t-shirt, glanstights från weekday, skjorta från bläck, nitskärp från H&M barn, farmors klocka, skinnjacka från ellos och någon tygpåse.

Hurrni! För precis ett år sedan bloggade jag om den här låten. Gå in och lyssna. I still love it.