Theresa


bilder ursprungligen från MIKAs.se
Nu ska vi inte snacka problem längre (jag syftar på inlägget här inunder), men tack så mycket för era råd. Detta är Theresa Arns, hon är helt otroligt snygg tycker jag. Kolla bara in huden och sminket och håret och ögonen och tja, allt. Idag ska jag kanske på museum, men det vill jag nog inte. Så vi får la se hur det blir med den saken.
kramkramkramI miss you


foton av mig och Tess

Jag har en helt underbar kompis som heter Tess. Hon är en sån som alltid lyssnar och som säger precis vad hon tycker. Man vet att hon verkligen menar det när hon säger något. Hon ler mycket också den tjejen, skrattar och fnissar. En riktig pingla är hon. Men denna fina pingla är i Indien och blir brun och snygg medan jag är hemma och fryser ihjäl och blir ful. Jag saknar henne helt otroligt mycket. Men på måndag träffas vi igen, då ska jag krama ihjäl henne.
Tess, om du ser detta vill jag att du ska veta att jag älskar dig.080328jag har på mig en klänning från utklädningslådan som jag har sytt om, och en svart top från gt.
Snart ska jag in till stan och luncha med Frida, men tills dess roar jag mig med Andra Avenyn.
kramkramkrammy new little bag is lovely


Köpte en stentvättad Jeanskjol som jag ska sy om, en svart kavaj och en underbar och helt fantastisk liten korgväska. Allt är från Stockholms Stadsmission. Tillsammans blev det 240 kronor. Ett kap.
Nu ska jag se American Pie och skratta mycket. Härligt.Yellow submarine
Söder är underbart. Men det vet ju alla redan. Det jag skulle säga var att dessa dagar har varit mer än roliga. Igår var jag på Söder och shoppade lite med Esmeralda, och idag var jag också på Söder och shoppade lite med Esmeralda, Clara och Nina. Vi var b.la. på Beyond Retro och provade kläder och peruker. Esmeralda är ju vanligtvis blond och jag har verkligen inte afro, men det hade vart nice. De svarta skorna ovan är de finaste jag någonsin sett. Jag gick runt med dom idag inne på Grandpa, men de är så dyra och jag kan inte gå i dom, men åh vad jag vill ha!sommaräng

Här står jag i min egensydda kjol. Den är fin tycker jag. Dock blev den aningens stor i midjan men då fick skärpet rycka ut. Idag ska jag in till stan med världens bästa Esmeralda. Vi ska nog bara rikta in oss på billig 2handshopping, för mitt barnbidrag är somsagt slut snart..
Sen sover jag hos henne långt ut på Värmdö, på landet. Okej, på landet kanske är en överdrift men långt bort är det iallafall. Där bodde jag när jag var liten. Det var så jag lärde känna Esmi. Vi gick i samma klass i Kyrkskolan (den heter så för att den ligger nära en kyrka) i fem år, tills jag flyttade till Nacka. Men fortfarande har vi kontakten och vi har kommit närmare varandra på vägen. Härligt tycker jag, för jag tycker så hemskt mycket om den tjejen. Vi ska förresten till Spanien tillsammans i sommar. Kuligt värre.
 
jag har förövrigt på mig skärp från Second hand, och AA-fodral.för jag är lycklig, ja jag är lycklig.
Min kära vän Esmeralda berättade för mig häromdagen att hon hade fyndat ett par blå, låga Converse på Stockholms Stadsmission för endast hundralappen. Idag var jag där, och vad hittade jag då? Jo ett par sprillans nya Keds också för hundra kronor. Där sparade jag 250 kronor, nice! Jag och Keddsarna kommer komma bra överens.when you were young

Idag vankas sykurs med min kära vän Bea. Först blir det nog en fika på String antagligen. Sedan bär det av till Ã?hlens för att införskaffa dragkjedjor, mönster och tyger. Jag har enormt ont i min vänstra halsmandel. Den är stor som ett körsbär om man känner utanpå halsen. Inte kul. Plus att jag har en knöl i nacken som jag trodde var en tumör. Hjälp tänkte jag, men mamma sa att det bara var en knut på muskeln för att jag hade sträckt mig.

Det är så skönt med lov. Man kan sova ut ordentligt. Ã?ndå sover jag bara till ungefär nio eller tio, men det är bra det för då har man mycket av dagen kvar. Jag hoppas att jag blir riktigt frisk till imorgon, då det bär av till staden än en gång för andrahandsshopping med min fina underbara bästavän Esmeralda.halvtransparent blus hittad i uklädningslådan, skärpet är mammas gamla, jeans från CM, kängor från Monki och pälsmössa från H&M.