godmiddag


Skor, Keds
Jeans, Tiger
Klänning, egensydd
Skinnjacka, Hollies

Jag har insett hur fint det är med klänning och jeans tillsammans. Kolla bara här tillexempel. Så idag härmades jag. Något annat som är fint är maskrosor. Folk som tycker det är ogräs är tokiga! Jag tycker dom är superfina.
Idag är det valborgsmässoafton också. Ska ut senare och träffa en massa gott folk.
puss

 

so heart shaped


Jag har nya solbrillor från Topshop, dom kostade 269 kr. Klänningen och väskan är från H&M, skärpet är second hand och jackan är från UO. Vita strumpisar plus Keds.Efter skolan var jag med fina flickor och tittade på kläder och åt gratis Ben&Jerry's på plattan. Mys.
Jag glömde berätta att det var min storebror Viggos födelsedag igår. Han fyllde 17 och blev stor kille. Ikväll hade vi middag för honom och nu mår jag illa efter all tårta.

 

dream

Idag har jag varit i skolan, dansat med Freja, träffat farmor och sytt.
Men åh, ikeamaskinen funkar inge vidare. Jag kämpade med en fin orange kjol som blev fin förutom tråden som hoppar. Uselt.

Himmelen var fin ikväll. Kjolen är second hand, top från H&M och Converse.

 

hopp


Monki, Forever21, Bonadrag & Topshop.

Om det är något som jag kommer trippa runt i i vår och sommar så är det en jumpsiut, kanske också kallad playsiut. Vet inte skillnaden, iallafall är det något som jag tycker är grymt fint. Helst skulle jag ha den blommiga från Bonadrag.com, som nu har sänkts från 150 dollar till 60. Alltså kostar den 360 kronor. Ska försöka sy en.
Lättast att få tag i är den från Monki som är väldigt fin. Den kommer bli min.
Sov gott!

 

sovrummetDet här lär bli säsongens töntigaste inlägg men jag är så stolt över att jag äntligen kan trivas i mitt rum här hos pappa.
Jag var på IKEA idag, och jag gjorde om mitt rum när jag kom hem. Kanske inte världens största skillnad, men mycket fräschare (nu är det ju städat också, vilket det inte var innan) och ljusare. Julsakerna är borta vilket var på tiden och jag flyttade på sängen och bordet.
Nu har jag en symaskin också! Lycka.

 

Morgan


Det här är Morgan. Morgan är min bästavän Esmeralda's lillebror och han är den charmigaste kille man kan tänka sig.

 

mellan ett och noll


AAfodral, kofta, blommig gammal blus, mammas gamla klockur och skor från vagabond.Hej! Idag ska jag åka med pappa och pappas flickvän till IKEA för att köpa en symaskin. Ja, dom har faktiskt symaskiner där. FÃ?r 500 kr bara, toppen. Sen ska jag köpa en himla massa tyger också, för där är det hur billigt med tyg som helst. Också toppen. Sen ska jag köpa lite grejer till mitt rum, bl.a en anslagstavla där jag kan sätta upp fina foton och inspiration.
kram

 

three little birds sat on my window


Ser ni vem det är jag har ritat på bilden? förutom fågeln då.
Det ska föreställa mig.
Puss

 

Duktigast på att skriva kommentarer denna vecka

http://aschmandas.devote.se
aschmandas
http://fridachristinas.devote.se
fridachristinas
http://matildaboking.devote.se
matildaboking
http://filippaj.devote.se
filippaj
http://starby.devote.se
starby
http://amandasvensson.devote.se
amandasvensson
http://julialinneas.devote.se
julialinneas
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://floras.devote.se