go back on one's word


Tillbakaspolningsknapp, tack.
Jag har en bula i pannan efter att ha dunkat mitt huvud i asfalten för att jag var så arg på mig själv.
Hur tänker man ibland egentligen?

Imorgon drar jag iallafall till västkusten. Kommer hem om tre veckor.
Glöm inte bort mig!
jag kanske kommer nosa upp ett bibliotek och blogga, i annat fall får ni räkna ned dagarna tills vi ses igen.

ps. tack fina josefin och linnea!Flora goes popkonst


Det är otroligt! Kolla vad som trillade in i min maillinkorg nyss! Amélie har ritat denna fina bild på mig, och jag älskar den! Lite popkonst över det hela. Tack Amélie, jag är så smickrad!A is for ASHES


Hatten är gammal och den är för liten men vad gör det? den är fin. Jag ska på jakt efter en liknande - denna gång större.
Jeansjackan är ny och den köpte jag på Zara i spanien.
Tshirten är min brors och är lagom noppig. Noppor kan faktiskt vara fint. Den är från UO tror jag.
Shortsen är från American Apparel.
Ringen köpte jag igår på Lindex. 19 kronor fick jag punga ut, rea är bra!
Nagellacket är Mavala, 53 London hette det visst.i'll paint you up


Jag har gått och blivit avmålad. Julia Hallström är konstnären och hon är ruskigt duktig, kolla bara på håret och skuggningarna!
Här hittar du hennes fina blogg!Oscar


Vem är det där undrar ni?
Då kan jag tala om att det är min bror. Eller för att vara mer exakt så är det pappas flickväns son, han vill inte att jag kallar honom bror har han sagt. För det är inte sant. Men han är som en bror för mig! Oscar heter han, och här går han runway för Calvin Klein summer/spring 2009. Kan man vara mer stolt? Min extrabrorsa går runway för CK, wow!
Ã?r han inte snygg så sig?flamenco, it is.


otroligt vackra vykort jag köpte i marbella, de ska inte skickas i väg utan de ska upp på väggen i mitt rum.Borta bra men hemma bäst! typ.
Esmeralda, jag och hennes lillasyrra Henrietta flög hem till gamla goa sverige idag, medan resten av deras familj stannade i Marbella. Här är det då inte trettio grader, men det känns ändå skönt att vara hemma. En liten film kommer komma upp inom de närmsta dagarna, som en sammanfattning på veckan. Det känns tomt utan min älskade Nikon d40x, men mamma säger att vi förhoppningsvis får tillbaka ett par tusenlappar på försäkringen, och då blir det till att samla ihop till en ny. hoppashoppas.
Jag har förresten köpt en jeansjacka, en t-shirt och en sjal. Jag älskar't.greetings fran ett internetcafè

Hej alla, jag lever gott har i spanien med fina esmeralda! men min nikon har blivit stulen och nagra tarar har fallts pagrund av det, men somsagt jag lever.
Vi har sett apor och legat pa stranden i timmar, det ar paradiset sjalvt har!
jag saknar er, vi ses pa torsdag.
puss!sun sun sun here we come!tigerjeans, väska från glitter och skor från weekday.

And off we go! Jag och min kära vän Esmeralda ska spendera närmsta veckan med att ligga på stranden utanför Marbella i Spanien och lapa sol. Detta betyder att det inte kommer att bli något bloggande förrän den 26:e, men håll ut!
Packat har jag redan gjort, och bakom blommiga kjolar, solhattar och rosetter syns en ordbok. Ja, duktig ska jag vara och träna spanskan (om det nu kommer att bli så..). Un helado por favor! I morgon bitti halv nio går planet, då jag, Esmeralda och resten av hennes familj ska upp i luften. Oj så härligt det ska bli att åka utomlands!

Så mina kära underbara läsare, i'll miss ya all! Vi ses nästa vecka, på torsdag den 26:e.
ps. tack och tack snälla rara flickor!