ensam i det blåSåhär kan en vanlig Kosterdag se ut. Ã?ka en massa båt, bada i det salta havet och sola på varma klippor. Tyvärr är kvaliteten usel, men det får ni dras med kära vänner.
Låten ni hör är ju självklart Ted Gärdestads Oh, vilken härlig dag och flickan i Ray Ban pilotbrillorna är min fina kompis Lova.rutger

Jag har en ny kjol. Köpt på second hand för 25 kronor.
snortight, rutigt, dragkedja. Love it.if it makes you happy, it can't be that baddagen i ord:
motorbåt. vattenstänk. snorkel och cyklop. pappa. bruna ben. babyolja. prickig bikini. sallad. musik. flakmoppe. linfärja. Lova. fniss. kvällsdopp. solnedgång. glass. cykel. vänskap. kramar. prat. lycka. varm i magen. adrenalin.

Koster är den underbaraste platsen på jorden.groovy


Bildkälla

Jag cyklade hem från restaurangen på en rostig cykel med ett stort leende på läpparna och fjärilar i magen.
Benjamin.that boy


Jo, jag sa ju att jag skulle teckna på tåget, och det gjorde jag visst också. Resultatet blev en pojke med ostyriga lockar, ögonbryn som ramar in ansiktet, fräknar och fylliga läppar. Välklädd är han också.
Från början tecknade jag en tjej men med tiden insåg jag att det mer såg ut som en pojke - kanske till och med min drömpojke.
(Jag har bestämt att han kan spela munspel, gitarr och har vacker sångröst.)

Tågresan gick bra, men det tog nio timmar att komma hit till Koster, men det är det lugnt värt! Imorgon ska jag träffa min kära vän Lova, vi tar båten ut till Mörholmarna (min favoritplats på jorden typ) och hänger där hela dagen. Det blir alldeles alldeles underbart!do itIdag ska jag sitta hela dagen på ett tåg som bär mig till västkusten åter igen, denna gång till min pappas tjejs landställe på Koster, dit vi åker varje sommar. Oroa er inte, där finns en dator så jag kommer inte försvinna så lätt!
Okej, så vad gör man på ett tåg? Läser en bok, äter körsbär som grannarna pallade åt mig, tecknar, skriver ned sina tankar och lyssnar på Magasingatan med Håkis.
Jag tänker aldrig på dig, bara ikväll....
Sen så kommer jag självklart också lyssna på andra låtar av Håkan, Teitur, Regina Spektor, Timo Räisänen, The Shins, Clash, Bo Kaspers Orkester, Curtis Mayfield, Josh Rouse, Marit Bergman och Sigur Rós.
 
puss!it's a simple fact


i hälsingland köpte jag en ny kjol på second hand så nu ser jag ut som en skolflicka, det är underhållande.
rosen jag har i håret är från H&M.

Idag har jag varit inne i stan och picknickat med Siri och Malin. Det var dödligt varmt men vi låg i skuggan av träden i Vitabergsparken på söder och svalkade oss med hallonsmoothie och åt goda mackor som vi köpt på LouieLouie. Grymt!

ps. min nya nikon funkar inte, så nu måste jag lämna tillbaka den. pyttsan!
jag lovar att det var för att jag fick sju års otur när jag tappade den där spegeln på loppisen på västkusten. mamma säger att det inte alls är därför, men det tror jag. ds.och så var jag hemma


knut på t-shirten, avklippta jeans, tygkassen är second hand och hatten är från h&m.

ikväll får jag en ny nikon d40x, glädjeskutt!