And I still hold your hand in mine. In mine when I'm asleep.

Igår gick jag upp kl kvart i sju, dansade i starka ljus i nästan åtta timmar och åt bara kl 12. Detta resulterade till en enorm utmatthet, hunger och huvudvärk, men det var det värt! Det var ruskigt kul att spela in muskvideon, så häftigt att se hur det går till på riktigt! Den kommer vara färdigställd om en månad och då lägger jag upp den så ni får se hur den blev.

Jag har köpt en ny jättefin klänning förresten. Och min bror Viggo har varit här över helgen, så jag är glad.


1. Vi river guld&silver confetti
2. Wilma, Ellika och Matilda poserar med lysrören (dock är bara Matildas tänt)
3. Matilda i filmkameran
4. Sångerskan Narin och tjejerna med våra fina paraplyer som vi dansade meddancing in the moonlight


(det ska se ut som att jag blir knockad av han på planchen, bra så att ni vet!) jeans från cm, hembakad T-shirt, gammal kavaj, skor från London, väska second hand och röda läppar.

Först skola, sen bar det av till Fridhelmsplan tillsammans med Matilda, Ellika och Wilma, där vi mötte Johan och några andra människor inför musikvideon. Det kommer bli urballt! Vi ska ha på oss svarta tighta dräkter i svart, mot svart bakgrund och hålla i ljusrör och göra olika rörelser samtidigt. Ã?h, hur kul som helst blir det. Nu måste jag sova, ska gå upp sju imorgon för att sedan kunna träna på koreografin och börja filma hela dagen, ända till kvällen.

Tack för att ni finns!what you want, baby I got it

Det absolut bästa med att vara sjuk är att man kan äta hela tiden. Ja, för det finns ju inte så mycket annat att göra. Så efter att jag hade legat och läst en sjukt bra bok imorse så steg jag upp och lagade mannagrynsgröt och te. Sen ville ju mamma att jag skulle städa mitt rum, och så borde jag ju göra matteläxan och.. ja, jag kanske helt enkelt borde ta itu med allt jag borde göra istället för att göra banan&choklad-smoothie (recept!) och sitta och spela in filmer på mig själv.rise cookies, laugh, photography and talking
My och Jag.love don't lie


Jag sitter i sängen och spelar munspel i väst från monki och T-shirt från Tpost och ros i håret.

Det blir inte Linköping i helgen, det var alldeles för dyrt! Istället ska jag tillsammans med tre kompisar dansa i en musikvideo. Ja, det är sant! Min extrapappas son Johan jobbar med film, och han ville att jag skulle dansa i musikvideon han skulle göra, och han ville ha fler dansare, så jag ringde mina kompisar och självklart hakade dom på! Det är en sångerska från Kurdistan, mest känd där, som vi ska dansa för. Hur kul som helst! Lär komma upp på Youtube och då lägger jag sjävklart in klippet!

Hanna, min fina Hanna, är tillbaka efter en liten bloggpaus. Tidigare bloggade hon på http://nanajaja.devote.se men nu hittar ni henne HÃ?R.I hear the sound of ticking clocksJag sitter och dricker grönt te och lyssnar på Coldplay. Idag var första danslektionen för terminen, härligt!
Ikväll har jag sorterat ut min garderob, ojojoj säger jag bara!we belong togetherHär är bilderna från Gotland. En av de lyckligaste perioderna på mitt sommarlov, som jag spenderade tillsammans med Tess. Tess är en av mina absoluta bästa vänner som jag älskar helt oändligt mycket. En helt underbar tjej, verkligen.

Gud vad jag saknar det, de soliga dagarna, Felix, Gustav, Emil och Oscar och allt skratt.
Men vet ni vad? Nästa helg åker jag och Tess förhoppningsvis till Linköping och träffar killarna. Underbart? Ja!far far away


Igår var jag, Esmeralda och Clara i Vitan och åt bokstavskex efter skolan. Senare kom även Christoffer, Martin och Olle dit och tillsammans drog vi vidare till String och hängde. På sista bilden ser ni mina underbara strumpor som jag har fått helt spontant av min fina vän Josefin.
Jag har ny header, jippiyey!

Ps. Säg nu att ni känner igen Clara! Hon är ju med i J-store/JC reklamen som går på tv nu! :)