kiss


Bloggposen!

Tanken var att fira mitt första nyår tillsammans med min pojkvän i år. Men icke, han for till Sälen häromdagen och det blir ingen nyårskyss under fyrverkerierna för min del i morgon. Vi ska vara ifrån varandra i tio dagar vilket gör ont i hela mig.

Men jag tänker på honom hela tiden.
Jag är så kär.destinyNär jag och Matilda var i all hast med att hitta nyårskläder till henne på H&M (det blev satinjumpsiuten till vänster, superfin!), sprang jag på jackan jag så länge velat ha, hängandes ensam på en galge. När jag såg den röda 50% prislappen tog mitt hjärta ett skutt och jag småsprang fram till jackan och högg tag i den. Den var i min storlek och allt! Ã?det.it makes me smile


Bästa Matilda och jag för någon minut sedan.

Snart ska vi in till täby centrum för att uträtta några viktiga ärenden inför imorgon kväll!
Simma lugnt.alla nätter


güstaf och mat-ilda

just nu städar jag och matilda (och gustav har väl städat bort en strumpa eller två) hennes garderob. Det är helt sjukt, den är fortfarande proppfull och ändå har vi sorterat bort allt som ligger på golvet och mer.
nu ska vi spela barbiespelet. känns fett.

Nu kör vi på florasblogg.se! Snart kommer inte längre floras.se skicka över er hit automatiskt så det är lika bra att ni vänjer er med att skriva nya adressen! Hoppas att ni ska trivas här, det kommer jag göra.

PUSS!Kontakta mig här...leoNy kofta från Vila, 150 kr på rean. Tights från Weekday som kostade 125 kr på rean.

Snart flyttar jag från hedliga gamla blogg.se till spotlife.se. Tidigare i höst ansökte jag för att få blogga hos dom (vilket kommer innebära bättre förutsättningar för mig), och dom tackade ja! Det kanske blir redan i morgon eller i övermorgon som ni kommer märka att när ni går in på floras.se så skickas ni direkt över till florasblogg.se som kommer bli min nya domän. Anledningen till att jag inte får ha kvar adressen floras.se är för att företaget som äger min domän inte går att få tag på (vilket är väldigt skumt).
Iallafall behöver ni inte byta bloglovin för det sker automatiskt.

Som sagt lär ni ju märka när bytet träder in men innan dess vill jag bara säga att jag tror att det här kommer bli riktigt bra. Designen kommer inte se ut som vanligt vilket kanske kommer kännas ovant men jag hoppas att ni ska gilla min blivande nya blogg.

och en liten video från ikväll för att avsluta denna tisdag:HAHA jag vet att vår skönsång får håret på era armar att resa sig (jag sjunger inte bra men det är inte meningen med andra ord).off we go

Ny tröja från Carin Wester.all the people that I loveDenna kyliga decemberkväll befann jag mig med fina vänner runt ett matbord där det bjöds på en för sen födelsedagsmiddag för mig. Vissa människor får mig så löjligt lycklig. Avslutningsvis satt vi uppkrupna i en bäddsoffa och såg på kluriga Da Vinci-koden som gick på tv.
Igår var jag, storebror och Sebastian på Avatar. Den visades utan AC och hela biosalongen var som en tre timmars bastuvistelse men ändå var filmen den bästa jag sett i år. Herregud, får inte missas.

Idag sprang jag, Sebastian och Elias på stan bland alla andra shoppingsugna (och galna!) människor. Jag fick med mig ett par fina tights och en Carin Wester-tröja hem. Vilket gillas.