hejdå för ett tag!

Gårdagen spenderades med bl.a. Sebastian. Träffade hans släkt för första gången som var där på födelsedagslunch, lite läskigt sådär, men också kul. Fram emot kvällen trodde Sebbe att alla hans kompisar glömt bort hans födelsedag, men vips var dem där, sjungandes utanför dörren och hur glad blev han inte? En mycket trevlig kväll med mycket trevliga människor. Och inte gömde vi bort earth hour heller! Det var tända ljus i hela huset.

Men vet ni? Idag far jag till Idre på klassresa! Jag kommer vara borta tills på tordag, så det blir ingen bloggning förrän dess. Glöm inte bort mig! Wihoo jag kommer ha det bäst!stor kille


Grattis på världens finaste pojkvän som fyller sexton idag! Du är bäst.plåstriga ben

konsten att vara barnvakt.Take a chance on me

Foto på min morbror som liten pojke, tagen av morfar.

Jag är barnvakt åt mina söta kusiner för tillfället. Vi sitter och tittar på Mamma Mia och äter ostbågar och Niki sjunger med. "Mamma Mia, hera go agän, maj maj, how can aj resischja" Fin tjej.
Idag lyckades jag ramla på den grusiga asfaltsvägen och skrapa upp både knä, hand och lår. Mina byxor gick sönder och jag blev alldeles dammig. Jag hade glömt bort känslan av skrubbsår. Man fick ju dem så ofta när man var liten! Men jag sydde ihop brallorna och sedan åkte jag till stan och träffade Paulina, och sen Tore. Nice nice!
pusshajhow sweet it is to be loved by you


Jag och världens finaste pojkvän var i stan idag. Kollade på kläder, fikade och pussades.

Jag och Dennis satt nästan hela lunchrasten utomhus på en bänk, i bara T-shirt - utan att frysa! Vår! (trots snön)shine on youOch så var jag tillbaka på den somriga kak-headern igen. Den bilden togs en solig dag i Vitan med bland annat fina Clara och Esmeralda. Snälla, snälla, snälla kan sommaren komma nu?I didn't see it coming


Idag hade jag på mig Josefins svarta klänning, Odd Mollykofta, roströda strumpbyxor, klackar från dinsko och sammetsdiadem.

Jag har spenderat eftermiddagen i kära Tess säng, tittandes på en hemskt tjejig tjejfilm. Nu har jag 60 inlägg att läsa på Bloglovin, hoppas ni har det bra där framför datorskärmarna! Tjoflöjt!The 70's


Gräsligt fina fotografier tagna av morfar på mamma och några av hennes syskon när de var små.

Igår satt jag och pratade med Sebastian i min säng när pappa knackar på dörren med en telefon i handen och säger "Ja, här kommer Flora då" till personen i luren. Han räcker mig telefonen och när jag hör vem det är börjar mitt hjärta dunka snabbt, snabbt. Det är min storebror Froste, vars röst jag inte har hört på över två månader. Jag får andas djupt för att inte börja gråta. Ni förstår, jag är ju så nära min storebror. Jag kan nog prata med allt om honom och för tillfället befinner han sig i Honduras, men reser runt lite i Centralamerika i några månader. Några på tok för långa månader.
Ni anar inte hur mycket jag saknar honom! Och för att inte tala om hur mycket jag saknar min andra storebror Viggo som bor i Lysekil numera. Hjälp vad jag saknar att ha syskon. Här är en bild på oss alla tre.

Morgonen spenderade jag med världens finaste Sebastian (tack för parfymduschen på min kudde, det doftar ljuvligt när man ligger på den!). Jag hade bara en lektion för efter lunch åkte jag och lämnade in mina bildprover till Kulturama/Södra Latin. Sedan begav jag mig till farmor där hon bjöd på nyponsoppa med biskvier, och därefter dansade jag med Freja vilket var lika kul som alltid! Träffade bästa My en stund också!