du och jag


här är min nya satinjacka från american apparel.
idag träffade jag sebastian efter åtta dagars frånvaro. det var underbart.
det är konstigt, varje ny minut med dig känns som ett äventyr.

translation: every minute with my boyfriend feels like an adventure.

 

vad vore jag utan dina andetag?


Idag fyller min älskade bror Viggo 18! Grattis!

Translation: Happy birthday to my beloved brother Viggo, who is 18 today!

 

och som mitt hjärta slår


idag var jag med lova. hon har ett stort hjärta och är väldigt smart. ungefär sådär som jag önskar att jag vore.
kungsträdgårdens rosa atmosfär gjorde oss pirriga från topp till tå. jag gick barbent utan att frysa och köpte något fint.

translation: lova and I spended our day together. I love cherry blossom.

 

a whisper


såhär såg jag ut någongång förra veckan. converse, american apparelstrumpor och monkitröja med världens bästa luva.

idag var jag och dansade med frejsing. så otroligt kul! snart närmar det sig till föreställning. iiiih! sen träffade jag min fantastiska farmor och nu sitter jag här och pratar med min underbara pojkvän i telefon.

translation: I went dancing with freja today. It's so freakin' funny! after that I went to my fantastic grandmother and now I'm sitting here and talking with my wonderful boyfriend. seeyah!

 

260409

Nu är jag hemma efter en mysig helg på bästkusten. Jag gav Sebbe tillåtelse att blogga här, och som ni säkert har märkt tycker han att det är hemskt kul. Gullet!


Viggo fyller 18 på tisdag och vi firade det med tårtkalas i solen. Hans söta flickvän Linda var med också!

Jag, Freja och Vilda målade om dasset!

Frutti di mare! Mhhhh....

Vackra Bohuslän.

Fina Freja.

Jag saknar min Sebastian.

Translation: I'm home from the swedish west coast now! It was so beautiful and cosy. Love it! We re-painted the toilet and ate a lot of delicious food.  It was my boyfriend who wrote the last three posts. I miss him a lot!

 

ROCK N' ROLL BABY YEAH!


The Last Shadow Puppets@Cirkus Sthlm

Idag har jag och mitt stencoola band repat, hehe. Tore (Guitar, singer/songwriter), Jag (Guitar, backgroundsinger/songwriter), David (Bass) och Lövet aka "The Leaf" (On Drrrruuuums). Håll med om att det låter lite väl ballt att säga "Aah yeah, idag repade ja me mitt band vi är ganska coola osv.." - wow liksom. Haha ! Nä, men vi har verkligen oslagbart kul ihop!

För er som undrar så spelar vi lite subgenrer till HDM (Heavy Death Metal). Lite progressive-, postspeed- och trashmetal.

...

Nej tack och lov, vi spelar faktiskt lite glatt, popigt och ackustiskt med inspiration från Last Shadow Puppets, ett "dotterband" till Arctic Monkeys som jag vart förälskad i när Jag och Riskard såg dom på Cirkus i höstas.

Vidare så ska vi spela bland annat på min mammas 50 årsfest (om tre veckor) och på skolavslutningen. Pinsamt men samtidigt sjukt häftig känsla! Stå där inför typ 600 otåliga ungdomar som bara vill ha sommarlov. Okej, kanske låter som självtortyr men också en skön kick.

Nu ska jag tyvärr lämna över bloggandet till min Flora (som jag för övrigt älskar mest i hela världen). Haha! Hon har säkert tappat en massa läsare på grund av mig (iallafall ni som var trötta på snacket om Sebastian, HAHA).

Närå, lova nu att inte sluta läsa bara för att jag slutar skriva! ;) Hon kommer hem imorgon och uppdaterar bloggen med en massa delikata bilder ifrån The West Coast ! Vi träffas förmodligen inte förens på Tisdag dock (snyft..) , eftersom mitt döcoola band ska lira imorgon.

ps. Jag återkommer om min egen blogg! För er som undrar.

ROCK ON!

Vi hörs. ;D
/Sebastian

 

PINECONE


Rädd Kotte under verandan (vi var tvungna att bryta upp brädan)

Nej, jag försöker inte döda henne. Hon va lite utmattad! :)

Hej kära läsare! (hihi) Eftersom jag fortfarande är hemma och är sjuk så har inget särskilt spännande hänt. Men man får väl försöka förstora de lite mindre spektakulära händelserna.

Idag har jag mestadels legat och mysit med min lilla katt Kotten. Kotten är 3 och ett kvarts år gammal. Vilket betyder.. hmm.. 30 kattår. Tänk vad man lär sig på nationella proven!

Vi hittade henne när hon låg och pep inkilad under våran veranda. Liten ensam och rädd. Hade väl kommit bort från mamman eller något liknande. Vi har hört senare att våran något galna granne matade en kattfamilj under hans vedbod med alvedonpreparerade köttbullar. Uuh.. Kotten hade med andra ord tur!

Kom på att jag borde fixa en egen blogg när älsklingen kommer hem! Det här är ju ganska roligt faktiskt. Synd bara att man inte har en kamera, då kunde man ju fota lite också! Och förlåt för den dåliga kvaité på bilderna, mobilkamera.

Flora hälsar!

Puss och sånt
/Sebastian

ps. Flora har vid något tillfälle sagt att det tråkigaste som finns är bilder på någon annans husdjur.. Oopsi..

 

INTRODUKTION


Gitarren


Jag har kommit på det (!) Från och med nu så ska jag blogga varje gång Flora är borta! SPLENDID!

Hoppas hon inte tappar allt för många läsare bara.. ;)

Idag skulle jag egentligen vara med järngänget efter skolan (Tore och Riskard) men eftersom jag är sjuk blir det till att stanna hemma och äta nyponsoppa med grädde och biskvier. Det är i och för sig inte heller helt fel. Nyponsoppa är nog det bästa som finns när man är sjuk.

För övrigt så är det bara bara fyrtioåtta dagar kvar till sommarlovet. Men tyvärr så längtar jag inte så värst. Sommarlovet kommer betyda att jag är ifrån min älskling i 3 oändligt långa veckor, jag ska till England med Riskard de två första veckorna och Flora är borta veckan efter det. Hur ska det fungera, när det gör ont i hjärtat av att bara vara ifrån henne i 5 dagar? Jag liksom saknar henne redan.

Nej nu ska jag gå och spela lite gitarr. Han ser ut att behöva motioneras.

Kärlek och sånt.
/Sebastian

 

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaMåndagskollen
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://floras.devote.se