let's fall


sebbe och jag visar våra vackraste sidor.

svider och skaver inuti.
klöser och river inifrån.
nej, jag vill inte vara borta ifrån dig så länge.
vill inte.do itt-shirt från h&m och brors hatt.It's just that every time you mess it up like that I see myself in you. I've been there too.1. Mathilda och Hanna + världens mest svalkande drycker. 2. Jag igår!

Oj vad jag är dålig på att uppdatera. Men så blir det när man har mycket för sig om dagarna.
Igår var jag på Nacka musikklassers konsert där bl.a. Paulina, My, Tore och Sebbe sjöng. Hur duktiga som helst är dem! Sedan åkte vi vidare till långsjön där det var eld och sånt.
Imorse vaknade jag upp bredvid Sebbe, med en massa ont i halsen. Fast sånt ignorerar vi, nu när det är sommar och allt! Så jag åkte in till stan och träffade Hanna och Mathilda. Så himla fina tjejer! Vi gick runt i sommarhettan och tittade lite på kläder, åt gott och sånt.
Nu ska jag strax iväg på grillfest. Taggad!fighting with my weak handIdag fyller min älskade farmor 85 år. Vi firade henne genom att åka till hennes lägenhet imorse med ljuvligt doftande syrener, bakelser, födelsedagssång och kramar.
Min tjusiga låtsasbror Oscar tog även studenten idag! Oj vad jag ogillar ordet låtsasbror. Men å andra sidan, plastbror är ju ännu värre så vad ska man då kalla det? Halvbror är han ju inte så.. extrabror? Bonusbror såklart!
Grattis grattis till er! (och till mig eftersom jag har namnsdag idag. Ingeborg som jag heter i mellannamn)
Nåja, jag var iallafall på hans studentmottagning och nu längtar jag mest bara till helgen.
pussuntil you face the ground


Bilderna togs för nästan exakt ett år sedan på Ormingekarnivalen, närmare bestämt den här helgen som kommer fast förra året. Det borde ju faktiskt vara tvång på att jag ska bada i helgen. Faktiskt.part of the plan


under studsmattan..

Varken min eller pappas mobil, bredbandet eller hemtelefonen fungerar (får sitta här med ett segt mobilt bredband nu). Så går det när man inte har betalat räkningarna, PAPPA. Anar ni hur instängd jag känner mig? Det var hela 17 timmar sedan jag sist pratade med Sebastian. Blä.
Efter skolan har jag varit barnvakt åt mina gullekusiner, och nu MÃ?STE jag skriva klart min uppsats.. Kan inte dra ut på det här längre. Fast, jag kanske ska ta och svara på lite fler frågor jag har fått istället..

skulle du inte kunna göra ett inlägg där du visar hur du redigerar dina bilder? kanske det.. men hur kul är det om allas bilder ser likadana ut? det är bättre om man testar runt själv, googlar på nätet efter tips och så, så att man kan få sin personliga stil på fotona! när du lägger upp flera bilder på rad och ska göra mellanrum, klickar du enter bara då? det blir mellanrum mellan bilderna av sig självt.. dom hoppar liksom isär när jag tryckt på publicera. Do you have a Flickr or an other website?No, not Flickr. But I have a lookbook account. Flora W. Not very updated though! Har du någon möjlighet att lägga upp någon låt med Sebbes band eller så? Sebbe har i och för sig sagt att han inte vill att jag länkar till bandet förän deras låt är färdigmixad.. Men vafan! Här är länken till deras myspace, fast låten är inte mixad än. Jag var tvungen att radera länken, Sebbe ville inte visa låten förrän det riktiga versionen kommer ut! Hur kommer det sig att du heter Flora (ganska ovanligt namn ju)? Men fint var det, min moster heter också så.. Haha där ser man! Jag vet inte riktigt, mamma tyckte att det var fint.. Vi har alla ganska flummiga (men fina!) namn i kusinskaran. Några av de är: Veste, Silja, Saxe, Vilda, Truls, Froste, Viggo och Dixi. vad har du för dator? En dell-laptop här hos pappa och hos mamma använder jag en mac. hur gammal är din pojkvän? 16. Född 93. Varför började du att blogga? Tyckte att det verkade kul. Behövde skriva av mig någonstans. Oj, det var så länge sedan. Läser dina föräldrar din blogg? Ja, då och då. Den lyckas alltid komma på tal när vi har gäster.. vad andvänder du för smink? mascara, eyeliner, rouge, lite solpuder och concealer. Hur ser din morgon ut? Vaknar 06.20. Kliver upp direkt och springer in i duschen! Ingen snoozare här inte! Klär på mig, äter frukost och går sedan ut med hunden. Kommer hem från promenaden och sminkar mig, packar väskan och småspringer sedan till bussen. var någon stans hittar du dina fina ramar som du har på dina bilder? Vilka ramar? Vingetteringen jag gör i kanterna på vissa foton gör jag i photoshop. Vart dansar du? Värmdö Scenskola. vart köpte du din kamera? Någonstans på nätet. Sökte på Nikon d40x på pricerunner.se och valde den billigaste nätshoppen. Röker du? nepp. Hur många poäng lär du ha när du går ut nian? 310 tror jag det blir. How old is Sebastian? 16. What are your favorite shops? H&M, Weekday, American Apparel. Maybe. And where are most of your clothes from..or where do you mainly shop? Mostly from H&M I think! du är 94:a men går i 9an? Jag hade väldigt lätt för att läsa och skriva när jag gick på dagis, och när mina kompisar som var ett år äldre skulle börja ettan tyckte lärarna och mina föräldrar att jag lika gärna kunde börja samtidigt som dom. Vad för klänning ska du ha på balen? Jag håller på att sy den på slöjden. Den är silvergrå och blir kort och vippig med puffärm.save it for a rainy day


1. Ellika är lika fin som alltid. 2. Jag hade på mig samma sak som i förrgår. Satinjacka från American apparel, Coldplay t-shirt som jag köpte på konserten, tights från H&M, keds och hårband från Monki. 3. Något fint.
Okej ganska osammanhängande foton med ganska dålig redigering men jag är så trötttttttt...

Ellika och jag har äntligen gjort klart våran engelskafilm. Känns sjukt skönt. Efter skolan träffade jag Sebastian som följde med mig hem. Han är läskigt bra.du säger att jag har en liten värld men den är större än begärd


Kolla vad fint Eira har ritat av Sebastian och mig! Ã?h blir så himla glad av sånt här! Sebbe sitter här bredvid och är "skarpt imponerad". Tack!