Hej då!Nu far jag och Tess till Gotland! Om ni har tur så bloggar Sebbe lite här den här veckan när han kommer hem från sin resa (vill du det Schlebbub? du har ju inloggningsuppgifterna), om inte så blir det ingen bloggning förän nästa vecka.
Jag och Tess kommer iallafall ha det grrrrrrrrymt!

Ha det så fint kära läsare, hörs snart!may the wind always be at your back, and the sun upon your face. and may the wings of destiny carry you aloft to dance with the stars.
Keps från Hattbaren, Lite genomskinlig T-shirt från Acne, skor och shorts från H&M, ring från Ã?hlens och väska från New Yorker.

Idag har jag och Tess laddat inför Gotlandsresan som äger rum i morgon. Men åh vad jag känner mig kluven.
Det ska bli så sjukt roligt att åka, samtidigt som det betyder att jag ska vara ifrån min själsfrände en vecka till. Jag visste ju att det skulle göra ont att vara ifrån honom, men att det skulle göra så här ont hade jag ingen aning om.smileSaxe kan mycket möjligt vara världens charmigaste lillkusin.tralala

Iiiih, jag blir alldeles fnittrig och lycklig när jag plötsligt hittar mitt inlägg här två snäpp ner på blogg.se's startsida! För tredje gången! Och så fint det stod. Ã?h jag blir så lycklig! Creds till Tore som förresten fotade den bilden på mig som svischar runt i klänningen!

Minns ni när jag och mina fina kusiner Freja och Vilda målade om dasset på våran sommarstuga på västkusten? Så här blev det. Våran morbror Tarras tyckte att det var så fint att han själv ville ha väggmålningar i sitt nya hönshus. Och visst ville vi pimpa det! Så fram med färg, penslar och ett glatt humör och såhär blev resultatet:

Okej, molnen är faktiskt vita på riktigt! Jag fifflade ett tag med björken här..

Det där lilla huset är färdigköpt till hönsen där de kan ta en tupplur (HA!) eller värpa lite ägg. Luckorna bestämde vi oss för att måla om som gardiner och det innan trä-tråkiga huset fick bli ett mycket finare med snajsigt tak och allt!

Vår söta kusin Silja inspekterade Vildas blommor.

Vilda och Freja målar för fullt.. Yeah, målarkepsen på! Bra Freja!

Freja körde stenhårt på målarkepsen och piffade till sig lite extra på kinderna. Jag åt färg så länge. Fast nej, det gjorde jag ju inte. Jag höll faktiskt penseln framför munnen, även fast det inte ser ut som det!it's the night time baby don't let go of my love
Väska från lindex, klänning och jacka från H&M, sandaler från Vila.
Jag har nog aldrig ägt en så fin klänning.the hardest part


I morse var jag med Paulina och Tore igen. Kolla bara hur snygga dom är!

Vi blev sötsugna och gick till American Bakery och köpte kladdkaka.

Tore var såhär schnögg.


Sen skulle vi med en buss som inte gick förrän om en halvtimme så vi fördrev tiden på mataffären..

.. och köpte festis.

Sen for vi in till stan och såg Baksmällan på bio. Grymt rolig film! Jag såg ut såhär.
Bättre bilder på min nya fina klänning kan ni få se senare! De som togs på mig i parken ser jag alltför grotesk ut på så ni får se några andra. Yes.
Over and out!jag tänkte mest bara påpeka att jag har nya shorts79 respektive 49 från H&M.
jag älskar rea.jag älskar dig så mycket.
jag saknar dina ögonfransar mot min kind och din lena hud.
jag saknar att ligga med huvudet mot ditt bröst och lyssna till dina hjärtslag.

sebbe,
du är så långt borta

och att sakna gör så ont.