och jag väntar på gryningen
idag såg det ut lite såhär.30/07/091. weekday 2. gina tricotthe sweet smell of summer rain

här sitter jag och har hemskt ont i örat. "simöra" påstod den mysiga tomteliknande läkaren. så kan det gå när man badar för mycket!
apropå vatten så har det regnat helt galet mycket idag. ena sekunden regnar det så mycket att man blir genomblöt bara man går ut och tar in handdukarna och andra sekunden skiner solen.
såhär såg det ut nyss:


båda bilderna togs ut genom fönstret med typ en minuts mellanrum. sjukt!Seagulls sing your hearts away


Igår övernattade ju jag, Mimmi och Lova som bekant i Lovas sjöbod. Såhär fin är utsikten från loftet.

På loftet hade vi uppgraderat oss en aning detta fjärde år och släpat dit en madrass istället för att sova på knöliga badankor och båtmadrasser. Lova hade fina sockor.

Här är Mimmis såkallade "tossar" enligt henne själv. Storlek 35 och alldeles för söta!
Mot kvällen tittade vi på Breakfast at Tiffany's och Patrik 1,5. Den förstnämnda var under förväntan medan den sistnämnda var över!

Och såhär fin var utiskten mot kvällen.

Imorse var jag såhär glad. Ã?hh vilken pudding va!?

Frukost i boden!why are we so scared of getting lonely?


Mimmi, Lovas och jag bestämde oss för att spela en omgång minigolf! Trots solen har inte den här dagen bjudit på något vidare badväder. Här står Mimmi och svingar för fullt!
En galet snygg Lova!
Precision krävs..
Och det slutade oavgjort mellan mig och Lova!

Sen köpte vi glass. Jag vet inte hur många B&J's Witch jag har köpt den här sommaren, så underbart gott!

Och det här måste ha varit när jag berättade om de stackars barnen som cyklade in i varandra, och jag sprang fort som vinden (som på bilden) för att se hur det hade gått för dom..

Nu ska jag packa ryggsäcken för ikväll vankas nämligen den årliga övernattningen i Lovas sjöbod (fjärde året) med henne och Mimmi! Vi har varit och köpt proviant och snart ska jag cykla dit och göra iordning med tösabitarna.

Hey there you people who doesn't understand Swedish! To the left in my menu, you can find something called Google Translate. Just choose your language and my blog will be translated automatically. The text sometimes (mostly) gets quite screwed up with the grammar and such, but that's better than nothing, right?
Actaully, when i wrote "ditt tunga ben över mina i natt. tungt, men så värt det." wich means "Yor heavy leg over my legs tonight, heavy but so worth it." Google Translate translated it like this "your tongue over my legs last night. heavy, but so worth it." And as you can see, that's really not what I meant!that's a secret I'll never tell


jag igår förmiddag..
.. och gårdagens frisyr

Det första jag gjorde när jag anlände hit till Koster var att sätta mig och försöka skrubba bort leran på mina favoritskor. Det gick väl sisådär och jag upptäckte en massa blåbärsfläckar på dom också. Igårkväll gick jag nämligen hem genom skogen när jag missade sista bussen (läskigaste jag någonsin gjort, det var kolsvart!).

Jag just nu. Ligger i sängen och tittar på Gossip Girl!vi kommer alltid att leva, vi kommer aldrig att dö


Foto av Tess och redigering av utav mig.
Lägg märke till regnet, hur fint? (snyggt blåmärke på armbågen också..)

Jag och pappa sitter på tåget någonstans mellan Stockholm och Strömstad och i hörlurarna hörs Bo Kaspers Orkester. Vi åker förbi gula rapsåkrar och himlen är sådär blå som den bara är på sommaren med vita, fluffiga sockervaddsmoln. Nu väntas vackert väder på Koster vilket innebär sol och bad. Den årliga övernattningen i sjöboden med Lova och mimmi står sjävklart också på schemat.

Dålig uppdatering på senaste tiden, jag vet. Men det är ju trots allt sommarlov!mjau!


Det hände en liten olycka här..
Sebbe slog ut en del av Tores tand!