ring ring ring


1. fashiontoast.com 2. Cocoo.se

Den stora ringen som Rumi bär SKA bli min. Cocoo.se's nya kollektion med helt underbara ringar har en lookie av den som ni kanske ser. Jag dör. Står på kölistan till den silvriga döskalleringen också. Hur fin?you just don't know1. förrgår. 2. längtar.


Vad läskigt det var att posta videoklippet. Ja, jag vet att min röst är typ.. manlig? Nej men den är inte alls sådär flickig och len som jag kanske önskar att den var, men det är inte direkt något jag kan göra något åt!
Tandregleringsspecialisten sa nej till tandställning. Ã?r arg arg arg. Inte ens en liten nattandställning kunde jag få som kunde trycka in mitt överbett (4,5 mm fick jag veta idag). 30 000 får jag punga ut i så fall. Så nej.

Efter skolan var jag med Matilda och Cornelia hemma hos den sistnämda. Försökte plugga matte man gjorde bara tre tal. Bra Flora. Kikade in hos Ellika och Matilda (och Svea, Maria och Sophie som också kom sedan) på Café Fotöljen, men sedan var jag tvungen att åka hem. Och nu sitter jag här.
Jag har ont i bröstkorgen och ryggen när jag andas. Ska tvinga mamma att massera mig, det ska tydligen hjälpa.
God natt!Flora är seriös i lilltån
Hjälp! Okej då kör vi.I'M NOT AFRAIDImorgon 09.50 befinner jag mig hos tandläkaren. En tandregleringsspecialist ska se om jag kommer få tandställning.
(har typ 1cm överbett, SKITSNYGGT!)who shall wear the starry crownJeansväst med nitar från Topshop, kofta och Cornelias t-shirt från H&M, armaband från lindex, docs och halsduk köpt second hand. Tyvärr väldigt suddiga bilder idag..

Nu måste jag fråga er efter som det har bivit väldigt mycket av detta på sistone; tycker ni att det är bra med mycket kläder eller gör det er bara illamående?
Min mamma tillexempel, hon tycker inte alls om när jag lägger upp klädval, men hon blir glad av noveller och fotografier (på annat än mig själv)!California rolls


Jag i fredags. Cornelia har fotat, jag har redigerat.

Jag har precis godnatt-skypat med Sebastian och nu ska jag sova. Froste, min 21 åriga storebror kom just hem. Han går på äventyrsguideutbildning i Dalarna och jag har inte träffat honom på en månad, så det var efterlängtat.
Imorgon kl 07.45 landar ett plan från Kalifornien. På det planet kommer Dana stiga av. Frostes flickvän, som han träffade när han var i Amerika i vinter/våras/somras.
Dom har inte träffats på två månader.
Två månader.
Jag kan inte förstå hur olidligt och hemskt det måste vara att vara ifrån sin älskade så länge - jag tycker ju att det är jobbigt att vara ifrån Sebbe i några dagar. Men jag vet hur pirrig och förväntansfull Froste är nu.
Jag vet någon som kommer ha svårt att sova i natt..I have seen trouble on my wayMissa inte Cornelias sprillans nya blogg! Lätt en av mina kompisar med snyggast kläder. Shit, hennes garderob är inte att leka med.

Förresten, ni som budade hem kläder av er. Jag kommer inte kunna maila ikväll heller, måste få hjälp av mamma med kontonumret och hon är inte hemma. Tyvärr!oh shit call 911


Tittade på film idag i skolan, det var den enda lektionen. Eller, en poängjakt också men jag kan ju inte springa runt och samla poäng när jag precis har haft körtelfeber.. typ. Stannade kvar en stund i skolan och tog igen en del matte dock..
Eller okej, SÃ? mycket matte blev det inte. Jag och Cornelia var ganska (läs: väldigt) okoncentrerade.


Snygga människa!

John och William kom. Vänta lite, är det där min mobil?! Hmpf...


Jag och Cornelis har något till er sen! Eller kanske inte idag.. Men snart.
Film.. Videoblogg.. kalla det vad ni vill.