I'M NOT AFRAIDImorgon 09.50 befinner jag mig hos tandläkaren. En tandregleringsspecialist ska se om jag kommer få tandställning.
(har typ 1cm överbett, SKITSNYGGT!)

 

who shall wear the starry crownJeansväst med nitar från Topshop, kofta och Cornelias t-shirt från H&M, armaband från lindex, docs och halsduk köpt second hand. Tyvärr väldigt suddiga bilder idag..

Nu måste jag fråga er efter som det har bivit väldigt mycket av detta på sistone; tycker ni att det är bra med mycket kläder eller gör det er bara illamående?
Min mamma tillexempel, hon tycker inte alls om när jag lägger upp klädval, men hon blir glad av noveller och fotografier (på annat än mig själv)!

 

California rolls


Jag i fredags. Cornelia har fotat, jag har redigerat.

Jag har precis godnatt-skypat med Sebastian och nu ska jag sova. Froste, min 21 åriga storebror kom just hem. Han går på äventyrsguideutbildning i Dalarna och jag har inte träffat honom på en månad, så det var efterlängtat.
Imorgon kl 07.45 landar ett plan från Kalifornien. På det planet kommer Dana stiga av. Frostes flickvän, som han träffade när han var i Amerika i vinter/våras/somras.
Dom har inte träffats på två månader.
Två månader.
Jag kan inte förstå hur olidligt och hemskt det måste vara att vara ifrån sin älskade så länge - jag tycker ju att det är jobbigt att vara ifrån Sebbe i några dagar. Men jag vet hur pirrig och förväntansfull Froste är nu.
Jag vet någon som kommer ha svårt att sova i natt..

 

I have seen trouble on my wayMissa inte Cornelias sprillans nya blogg! Lätt en av mina kompisar med snyggast kläder. Shit, hennes garderob är inte att leka med.

Förresten, ni som budade hem kläder av er. Jag kommer inte kunna maila ikväll heller, måste få hjälp av mamma med kontonumret och hon är inte hemma. Tyvärr!

 

oh shit call 911


Tittade på film idag i skolan, det var den enda lektionen. Eller, en poängjakt också men jag kan ju inte springa runt och samla poäng när jag precis har haft körtelfeber.. typ. Stannade kvar en stund i skolan och tog igen en del matte dock..
Eller okej, SÃ? mycket matte blev det inte. Jag och Cornelia var ganska (läs: väldigt) okoncentrerade.


Snygga människa!

John och William kom. Vänta lite, är det där min mobil?! Hmpf...


Jag och Cornelis har något till er sen! Eller kanske inte idag.. Men snart.
Film.. Videoblogg.. kalla det vad ni vill.

 

Att vakna bredvid digJag har på mig myskläder, har precis ätit majskolv och fick just ett sms från Sebastian. Han älskar mig, påstår han.
Det är väl tur det, för jag älskar honom också.
Jättejättejättemycket.
Minns ni häromdagen då jag skrev att jag saknade att sova med pojken?
Samma natt ringde jag honom och bad honom komma, då var klockan två. En timme senare dök han upp, och det var helt underbart att få ligga och lyssna på hans lugna andetag igen. Trängas om plats i en alldeles för liten säng.

Ordet älskar. Ni kanske tänker - ska hon inte tjata ut det ordet ännu mer?
Men jag vill att ni ska veta, att för mig är det ordet så otroligt stort. Djupt. Något man bara säger till sina närmaste.
Och varför inte låta dom veta vad man känner för dom?

Just det. Ni som budade en massa kläder av mig för några veckor sen, nu är jag frisk och kan ju pallra mig till posten! Så jag mailar er om era adresser/mitt kontonummer imorgon!

 

All of the things that you've said

Oj oj oj, jag som aldrig brukar vara med i tävlingar. Men nu råkar det vara så att jag vann en årsförbrukning av Garniers hudvårdsserie idag (grrrrymt!!)  så då tänkte jag - varför inte? Jag tävlar med den här bilden på min fina kusin Silja. Vet inte varför jag valde just den egentligen, men jag gillar känslan på något sätt.


Jag är med och tävlar i fototävlingen "Porträtt" hos Jakob Andersson, priserna i tävlingen är sponsrade av Fotofyndet â?? fototillbehör du inte har råd att vara utan och första pris är ett presentkort värde 400:- på valfria fotoprylar hos fotofyndet.se, även de som kommer tvåa och trea kommer att vinna pris. Vill du också vara med och tävla? Klicka då in här och läs mer om tävlingen!

 

I don't know where you came from


Idag var jag på utställning, det var något jag behövde för att skriva en engelskauppsats.

Fina Johanna var med.

Och Cornelia och Sebbe.

Vi åt lunch på en grekisk restaurang.

Cornelia stylade Sebbes hår.

Det kallas kärlek (och förbjudna kyssar).

Innan vi gick på utställningen gick jag och Sebastian på stan. Jag köpte mig den finaste pälsen jag någonsin sett på H&M (Vet att det inte var så snyggt matchat nu, men jag hade ju en annan jacka innan!) den var så dyr att jag får rysningar. 999 kr.

Glada gänget.

Du är brabrabra.
Sen åkte vi tjejer hem till Cornelia och sa hejdå till pojken.

Nu ska jag fixa headern till Cornelias up coming blogg! Hon ska förresten ha cred till en hel del foton här ovan. Jag har som vanligt redigerat dock.

 

Läs även dessa populära bloggar på Devote.se

http://Andreahedenstedt.devote.se
Andreahedensted
http://dasha.devote.se
dasha
http://Sarahtjulander.devote.se
Sarahtjulander
http://lovisabarkman.devote.se
lovisabarkman
http://Tovewaldemar.devote.se
Tovewaldemar
http://josefineolsson.devote.se
josefineolsson
http://margaux.devote.se
margaux
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://floras.devote.se