you make a funny face when you're brushing your teethJag har just lyssnat på Armand Mirpour och pluggat matte, men med detta säger jag godnatt! Nu ska jag nämligen hoppa in i duschen för att sedan somna till en film i sängen. Oj vad jag känner mig duktig som går och lägger mig i tid för en gångs skull.

Tomorrow!jag går inte isär när jag går med dig

I höstas någon gång. Kamelfärgad kavaj - second hand, docs, randigt - weekday, keps - hattbaren.

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, men innan dess ska det pluggas matte, läsas och kanske rentutav ritas litegrann. Vi får se vart vinden för mig, helt enkelt.
Annars då? Jag saknar min man och om två veckor fyller vi ett år tillsammans.min lilla tjejMin underbara lilla kusin Silja åkte nyss hem efter att ha varit här och målat med mig idag. Hon ritade frukter, men också en spindel som ätit för många bullar, en blodig gråtandes flicka som blivit slagen av sin storasyster och en lila delfin mitt ute på havet. Saknar att ha den fantasin.sunshineRebecca, Paulina, Ellika, Wilma och Maja igårkväll. Fick tyvärr inga bilder på Johanna och Frida som också var med.

Gårkvällen/natten var höjden av mysighet. Ett antal skålar chips och choklad, te, underbar musik och fantastiska människor är en väldigt bra kombo. Snart kommer min fyraåriga kusin hit för att gå på målarkurs hos mig!
CiaoI'm lucky I'm in love with my best friend

Den här morgonen har jag fotat hejvilt med mitt nya objektiv, därav det osammanhängande gänget med fotografier här ovan. Objektivet fungerar bra, men nu har jag verkligen bestämt mig - No more Auto! Nu ska jag bannemej lära mig att fota som folk.
Snart kommer Ellika hit och då ska vi ut och vara kungar av pulkabacken! Vi hörs lite senare finisar.födelsedagsbarn
Idag fyller min fantastiska storebror tjugotvå. Han är något alldeles speciellt.
Don't forget the mexican spices


Jag fick köpa en vänlig själs 50 mm f/1.8 för en vecka sedan, och idag damp det ner i brevlådan! Det är väldigt ljuskänsligt (här var det liksom rättså mörkt i rummet, har bara en dålig taklampa och det är kolsvart utomhus) och verkar bra.
Min Nikon D40x har ju ingen Autofokusmotor, alltså måste jag ställa in fokusen själv vilket kan vara lite jobbigt men det ska nog gå bra ändå!

Testade det bara litegrann nyss, men ska leka med det imorgon vid dagsljus. Det är trots allt det objektivet klarar av bäst!Min uppdatering idag (igår) var inte OK. Men ikväll var jag med lite fina människor och fick bland annat min mössa söndersliten (eller tja, hunden bet 5 hål på den) och åt pizza, något jag inte gjort på längelänge.

Lovar er bättre imorgon, nu ska jag nämligen titta på PH. Ciao!Challenge Sebastian!Want him to do something else? Challenge him!