hejdå 2010Tvåtusentio, herrejäklar vilket år. Pluggstress, superkär, göra slut och vara lite halv ett tag, gå på andra gator i andra länder med mina favoritpersoner eller dansa tills det blev morgon. Upp och ner.
Men ändå bra.

Nu välkomnar jag 2011 och tänker göra nästa år till det bästa hittills. Jag ska skaffa jobb, börja träna och bli kär (jag hade kär som nyårslöfte för två år sedan och då träffade jag min största kärlek en månad senare så...). Vad har ni för nyårslöften?

Nyårsnatten kommer bli fet. Ã?h.
GOTT NYTT Ã?R!jullovskläder

Gårkvällen spenderades med min bästis Paulina. Alla borde ha en vän som hon.Jag har i stort sett bott i de här kläderna sen julafton. Byxor och blus från American Apparel, kofta från Mango, Dr Martens och ryggsäcken är en present.Idag har jag varit med bästa Josefin och tittat på kläder och så. Köpte en jättefin klänning som ni kan få se någon dag.

Ikväll ska jag gå på bio med Daniel och Felix! Puss.en till nattblogg med en bunt bilder

I min snyggmapp på datorn så har jag (förutom bilder på killar jag har träffat som jag tycker är snygga he-he) lite bilder som jag blir inspirerad av på olika vis. Källor får vi leva utan för de har jag liksom inte kvar.

En massa bilder på Françoise HardyTvå bilder som ursprungligen kommer från Lula Magazine.

Illustrationer av Tove Jansson som är helt fantastiska.Lite kärlek. En skäggstubbig kind och en fotoautomatsförlovning.Skodrömmar. Ã?lskar T-rem på skor.En smått fantastisk vägg.Fin.
Screenshots från Glee som är så där underbart töntiga som bara Glee kan vara.


http://i352.photobucket.com/albums/r357/dammxcamm/screencaps/sid.png


http://29.media.tumblr.com/tumblr_l0qd4bTXyP1qboyfpo1_500.jpg


Tumblr_lap6oysx4q1qbb7qzo1_500_large


Och ganska mycket Skins. <3
kaffe, promenad och rubiks kubIdag fikade jag med tre av mina favoritpersoner - Felix, Daniel och John. Sen gick vi en nästan två timmars lång promenad på Söder. Så bra killar.John.Mina kusiner med familj kom hem till oss ikväll och tillsammans spelade vi en vild omgång Rappakalja. Jag förlorade men ni vet ju vad man säger. Tur i kärlek.
..Eller?

Min tolvåriga kusin Truls löste en Rubiks kub på 1 minut och 37 sekunder. Jag kunde inte göra annat än att gapa.


Ni som har röstat har gjort att jag leder, puss på er! Men det är fortfarande en månad kvar tills tävlingen avgörs så ni som inte har röstat - snälla hjälp mig att komma till New York. (Kenza har ju faktiskt redan varit där!)jullovsmåndag

Idag har jag för första gången på jag vet inte hur länge lyckats ta mig ur sängen och bort från julmaten för att åka in till stan. Jag och Rikard sprang runt i olika affärer och trängdes med hundratals shoppinggalna människor i små butiker (minst sagt en kontrast gentemot mitt sovrum).Jag köpte i alla fall en blus som ni kan få se på någon dag, och Rikard köpte ett linne.Tillsammans med Esmeralda åkte jag sedan hem till Wilma där det bjöds på middag med finaste tjejerna. Här ovan är Paulina. Och sen var jag på bio med min familj!Ett utsnitt från Haruki Murakamis Norwegian Wood som jag gillar.
Och förresten:

(Jag ligger tvåa nu, hjälp mig gå om Kenza!)nattblogg

Om det fanns ett annat ord för känslomässig bergochdalbana hade jag använt det för att beskriva mitt tillstånd just nu. Imorse var jag euforisk och småsprang fram längs isiga vägar med Sveriges största leende på läpparna men mot kvällen behövde jag bara ligga i min storebrors knä och låta honom stryka mig över håret och säga att allt kommer bli bra.

Och om några timmar ska han flyga till Kalifornien och inte komma hem förrän om ett halvår.
Jag kommer sakna hans dumma duns i trappan när jag försöker sova och hans höga skratt och stora leende. Låt dessa sex månader gå fort.RikardRikard och jag började med en mycket liten crush från min sida i början av hösten och slutade i stark vänskap.

Ibland tror jag att han kan allt. Han kan det där med film, foto, att sjunga, att spela teater och att dansa. Och helt plötsligt kastar han fram en ny egenskap han har, som om det vore ett födelsemärke jag aldrig sett på hans hud. Sakerna han inte vet om frågar han gärna om - som vilket datum lucia är på eller vad den där svarta saken heter som man har ovanpå skjortan. Ibland skrattar han som en tjej och han dricker glögg som om det vore te. Han går knappt till lektionerna i skolan men lyckas få bra betyg ändå - han har knäckt systemet, påstår han. Han älskar sin lillebror mest av allt i hela världen och är den största tjejtjusaren jag känner och hjälper mig gärna med killkrångel. Han har fina händer och ett afro som aldrig torkar när det väl har blivit blött.

Han får mig att skratta men samtidigt är han en av de mest seriösa killarna jag vet,
vi passar så bra ihop.ps. mina storebröder är något speciellt

Julafton kan göra ont ibland och jag vet att det är så för ganska många egentligen,
så mycket som ska vara rätt
men för de familjer som har sprickor i fasaden blir det mest fel.

Jag är lycklig och så,
men inser att det finns så mycket finare dagar på året än just denna.