äkta kärlekKänns som att det enda som skulle kunna göra mig riktigt glad just nu är Västkusten och mina bröder.
Hatar att jag inte bor på Västkusten. Hatar att mina bröder inte bor hemma.agentJag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här dagen, men efter skolan fikade jag med Paulina. Hon är så fasligt fin.

Just nu skulle jag helst bara hångla med min pojkvän eller ta ett varmt bad, men istället borde jag nog fundera på lite argument till en kommande debatt i skolan. Jag kan dock trösta mig med påskgodiset jag fick av farmor igår! Vi hörs snart.200 times have I told you so

Idag var jag ju som sagt hemma från skolan, hade en massa inställda lektioner och kände mig så fasligt trött. I alla fall åkte vi på mitt utvecklingssamtal vilket gick bra och sedan har jag varit himlans effektiv! Gjorde små ärenden med mamma på stan, har planerat alla de tekniska delarna av Londonresan som äger rum på lördag (pirrpirr), lagade pannacotta till efterrätt och städade badrummet. Förövrigt umgicks jag med pojken ovan den senare delen av dagen och åt världens godaste påsk/vårmiddag med farmor på besök.

Nu ska jag göra en shoppinglista/besökslista till London. Whiiii!Fick ett brev idag..

femtiotalets parisDetta stora fotografi på Blues Brothers har länge prytt på min blommiga vägg. Nu har tavlan fått sig en kompis:Blir alldeles kär av detta fotografi av Robert Doisneau. Googla på hans namn, ni kommer inte ångra er kära vänner.

Jag är hemma från skolan idag. Kanske det bästa jag gjort på länge.French revolution

Ni kanske undrar hur det gick på vår historiaredovisning efter en hel helgs plugg här?
Jo, såhär bra gick det:


Matildas foton.on the rooftop

Idag efter skolan myste vi på Johns takterrass på Drottninggatan i det femgradiga, ganska kalla vårvädret. Utsikten är så himla fin och mobilkameran hängde på:Här är John.Johanna.Rebecca.John och Felix.Grannhus!Jag iklädd secondhandjacka, converse, byxor från ginatricot och tröja från levi's.

Vi hörs snart, har mer att berätta/visa. Puss!LördagIgår hade vi födelsedagsmiddag för Wilma och Matilda som fyllde år för ett tag sedan.Pizzabuffé!Esmeralda.Malin.Tårta med bokstaven M/W.Födelsedagsbarnen!Sedan bar det av till fest hos Lollo. Grrrymt.Elias, Pontus och Marc.Glad tjej.Sebbe och Tore. Vid tolvslaget sjöngs det självfallet för Sebastian!Hög.Dansande töser.Värdinnan Lollo med kompizen Henke.Sen bar det av hemåt.Matilda och Gustav.Nattpussar.

Promenad längs Götgatsbacken.

Fin lördag.