Flora Wiströms Tumblr

Jag har, förutom flickr och bloggen, en nystartad tumblr där jag sparar en massa bilder hela tiden.
Jag läser kanske 40 bloggar varje dag (jag vet, för inte så rutinerade bloggläsare kan det låta galet) och blir så himla inspirerad hela tiden, så därför vill jag spara all inspiration på ett och samma ställe. Här är några:

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lfuu8409C41qggdp3o1_500.png


http://26.media.tumblr.com/tumblr_lfurzr8Uo21qggdp3o1_500.gif


http://28.media.tumblr.com/tumblr_lfurx9mee21qggdp3o1_500.jpg


http://27.media.tumblr.com/tumblr_lfurwgLkG81qggdp3o1_500.jpg


http://25.media.tumblr.com/tumblr_lfurq6Sp611qggdp3o1_500.jpgGå in på min tumblr här för att se lite fler fina bilder. Där hittar ni länkarna till alla bilder ovan också.hejDricker mjölk. Ska springa till bussen nu!
Bild, tre timmars hål och psykologi idag. Som grädden på moset ska jag träffa Josefin.
Lär bli en bra dag.söndagsbestyr

En söndag kan man åka in till stan med Paulina för att fota analogt men sedan inse att varken hennes eller min kamera vill fungera. Så då kan man snopet åka hem igen och nöja sig med att man fick lite solljus iallafall.

Sen kan man läsa sina favoritutdrag ur Montecore av Jonas Hassen Khemiri. <3 (den andra textsnutten är fortsättningen på den första om ni inte förstod det).Eller göra sin bildläxa, städa upp alla kläder man slängt efter sig i hela huset eller sitta på fårskinn på mitt sovrumsgolv en liten stund och äta kladdkaka med Esmeralda och Ellika.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/img692.imageshack.us_img692_8444_dsc0050.gif

Iklädd plisserad kjol köpt på second hand i Hälsingland för flera år sedan.Och idag fyller min storebror Froste, som befinner sig på andra sidan jordklotet, 23 år! Jag och mamma sjöng framför skype alldeles nyss men åh vad jag saknar honom. Han är inte bara en fantastisk bror utan också en så himla nära vän till mig. Hurra hurra hurra!La Grande Bouffe
Två bilder på min kusin Silja som jag tog för precisexakt ett år sedan.

Den näst sista dagen i januari bestod mest utav sängliggande tills solen gick ner. Men sen åkte jag in till stan för att fika med Esmeralda och på något sätt lyckades jag förtränga ångesten att jag degat bort en hel lördag. Därpå åkte jag till Felix. Vi åt bullar och drack mjölk, spelade tv-spel och tittade på Brakfesten och lite så.snälla säg någonting som håller mig kvar

Här är lite foton från min fredag:Erica i en så himla fin hatt.Solen sken! Här är jag, Felix och Daniel.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/img715.imageshack.us_img715_926_dsc0048r.jpg

Cornelia <3

Sen träffade jag Hanna. Så bra tjej.

Idag skiner solen ännu mer men jag har inte en blekaste aning om vad jag ska göra. Det får det bli ändring på!
Vi hörs snart. Puss på er.flyktig tonårskärlek

Det här är lite utdrag från några kommentarer jag fick i inlägget ett par snäpp ner.
Tack för alla små berättelser, allihopa har varit helt fantastiskt att få ta del av.
(Bilderna är från weheartit.com)

Tumblr_lfn6it8ov71qagwh5o1_500_large- vi träffades några alkoholfyllda nätter i september-okober-novemer-december och han hade hatt varje gång.
men det var mest ångest om ensamma sängar och jag var så jävla rädd för att gå sönder och vågade inte falla för honom.
och även fast det var helt omöjligt att stå på benen när han kysste mig så blev vi aldrig någonting mer än fyllehångel.
(och jag var aldrig riktigt kär i honom men jag har aldrig någonsin känt mig så levande som september-oktober-november-december)

- Jag är så himla dålig på kärlek. I alla fall i praktiken. I teorin är jag helt fantastiskt bra på det.

- För över ett år sedan följde jag honom en bit mot tågstationen. Det var rött gå-ljus, och även fast det inte var några bilar ute, så stod vi kvar där en stund. Bytte några bortglömda ord för att dra ut på tiden. Sedan kysstes vi första gången. Och alltid sedan dess.

- Så länge jag vet att han är min och jag får ligga i hans armar varje helg är jag nöjd för stunden.

- Kär i killar har jag varit många gånger, alla kärlekar obesvarade, så ett tag tänkte jag ganska oseriöst på att bli lesbisk. Kul att jag ett år efter tanken går och blir kär i en tjej. Men kärlek är ju kärlek.

Tumblr_lcxg016rra1qc3oouo1_500_large- Efter några veckor, satt han lutad mot sin vägg med mig i famnen och vi pratade om hur vi skulle göra. Kan man bara lämna en vänskap såhär, för kärleken?

- Jag var kär i känslan av att någon gillade mig.

- Och jag har så länge velat ha någon som ser på mig sådär som om det inte finns någon annan än jag, och för snart tre veckor sedan såg jag i min ögonvrå att han såg på mig precis så.

- I tre år gick vi i samma klass, jag kastade trånande blickar efter honom i korridoren, ville alltid vara där han var och fyllde dagboksanteckningar med tårar.

- Pojken vars hand snuddar vid min fast den inte alls behöver. Pojken som inte äter kött när jag är i närheten för han fått för sig att det äcklar mig. Pojken som bara använder sina strumpor en gång för dom sitter bäst då. Pojken som viker sina kläder precis som min farmor. Pojken som borde bilda ett vi med mig. Den pojken, den pojken stryker sina fingrar över en annan flickas kind.

Tumblr_lfn884lpxn1qc9dyfo1_500_large- Jag kommer ihåg att jag skickade ett sms på nyårsafton, ett väldigt öppet sms. Men han svarade aldrig. Trots att nyårsnatten blev en vit sådan, var jag illamående utan dess like, för dagen efter för då trillade ett sms in i inkorgen: â??Jag gillar inte dig längre.â?
Idag är han tillsammans med min bästa kompis och baksmällan som jag fick den natten kommer tillbaka varje gång jag ser dom tillsammans.

- Det finns en man i min hjärna just nu. Jag har blivit obsessed. Han är så sexig, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Självklart så är han amerikansk och cocky, sådär brutalt vidrig Hej-jag-är-sexig-and-I-know-it. Jag önskar att han inte hade hånglat upp mig, allt hade varit så mycket lättare då.

- Jag har mött kärlek hur många gånger som helst. Varje gång jag och mina vänner skrattar så vi gråter, eller när vi sitter på stranden en sensommarkväll och spelar gitarr och sjunger, eller när jag har idrott med min klass och alla bara måste vinna och ger allt och jag inser hur lika vi är och vilken grym klass jag går i. Det är så mycket kärlek det kan bli.

- Många skulle kalla honom en såkallad â??stalkerâ? men för mig var han min första kärlek. Han följde mig från bussen hem varje dag. Han gick några fotsteg bakom mig utan att säga ett ord. Jag vet varför han inte sa något, han var ju blyg. Men det var jag också, därför var det okej för mig.
Men den dagen jag inte hörde hans fotsteg bakom mig, då visste jag att min â??stalkerâ? försvunnit. Då grät jag.

- Jag minns så väl när jag fick känna den där riktiga kärleken, och när jag kände den så starkt mellan oss. Det var när jag låg där på ryggplattan efter vår bilolycka, med nacken i nått slags ställ och ambulansmän runt mig medan det rullade mig genom akutens korridorer. Du var närmast mig och höll hårt i min hand och när våra blickar möttes i detta traumatiska ögonblick: då visste jag plötslig. Jag är kär i dig och du, du är faktiskt kär i mig. Hade någon just då sagt att min nacke var bruten och att jag aldrig mer skulle kunna ta ett steg till hade jag inte brytt mig. Just då fanns bara du.

Tumblr_lfnqpkg1x71qc4qqpo1_500_large- Jag tror inte alls det handlar om massa jävla moln och darrande händer utan mer om att man för en gångs skull känner sig mindre ensam.

- Den natten somnade jag i hans armar på en soffa, som var så trång att man var tvungen att ligga sked för att få plats. Där låg jag kvar i en månad till, innan vi skildes åt.

- Det närmsta jag kommer honom är hans facebookprofil. Kanske gilla en status men inte mer.

- Jag är kär i en pojke som nästan varit min i ett år men ingen av oss har bekräftat det så det känns som på låtsas lite grann.

- Han är för konstig och för osäker för att våga men saken är den att jag tror att jag är ännu konstigare och osäkrare än honom.

Tumblr_lfgzuvbqrb1qzuoa7o1_400_large- han är så fin. jag skulle hem tidigt från en fest och han följde mig till bussen. det var 28min kvar tills bussen kom. jag var full och fnissig och bubblig och han var nykter och skrattade åt mig på ett fint sätt och pratade som om jag inte alls var skitfull och han inte. efter att jag i fyllan och villan kom på att jag skulle dansa ketchupdanse tog han tag om min midjan och drog mig till sig och kysste mig. vår första kyss. min finaste kyss.
sen kom bussen och jag fick låna hans halsduk.
några dagar senare satt han på min säng med sitt lockiga hår. jag var avig och tvekade men när han klappade på täcket bredvid sig gick jag dit. efter tusen pussar vred jag bort huvudet.
-varför hanna?
-du kommer ändå hitta någon bättre sen.
då gick han och tog med halsduken. jag ångrar mig inte.


- han säger alltid en massa fint, om hur mycket jag underskattar mig själv och hur mycket jag trots allt kan. hur jag än vrider och vänder på oss, hur arg jag faktiskt kan bli på honom så inser jag alltid efter en halv nanosekund hur mycket jag älskar honom och hur kär jag är.

- jag behandlade honom som en idiot ibland. när otillräckligheten slog mig som hårdast, skrek jag på honom, skällde ut honom, drog honom genom smutsen. för någonstans inombords hade jag förstått att han aldrig skulle bli kär i mig, att jag var en lillasyster i hans ögon.

- det spelar ingen roll, för det kommer alltid vara han. och jag kommer alltid vara tretton år i randiga strumpbyxor bredvid honom.

- jag älskar honom så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. men man kan inte kräva ensamrätt på någon man gett bort innan.

Tumblr_kuutx2o2kd1qzfgrwo1_500_large- det har alltid varit något mellan oss, något obestämt men oförnekligt.

- jag har aldrig varit kär. jag är en sådan person som man aldrig blir kär i. jag tror inte man kan bli kär i mig. jag har aldrig mött kärleken. alla runt mig är kära. jag har aldrig varit på en dejt. har aldrig hållt någon kille i handen. aldrig kysst någon.

- Ã?ven om jag inte kan gå på skolfester längre, för han känner alla där, även om hösten blev en gråzon, otaliga tårar har fallit och jag idag föraktar honom,
så var vi förälskade hela sommaren.
Och det var magiskt.

- När han höll om mig. Vi frös trots att det var sommar, men junikvällarna var fortfarande kyliga. Så sa han: När jag ser dig, saknar jag ingenting. Du är allt, allt.

- Men sen såklart, började jag tveka. Sen började jag tvila. Sen började jag tvivla på mitt tvekande. Det hela slutade med att vi raderade varandras nummer, sa upp våran kontakt. Sen dess har jag inte sagt ett ord till honom. Och nu, ett halvår senare, inser jag att det var det största misstaget i hela mitt liv.

Tumblr_lfjk0pa5ku1qah8t1o1_400_large

- Mitt nyårslöfte i år är att lära känna honom. Fast det vet han inte om än.

- Jag säger att jag älskar honom, för att han säger det till mig. Men det pirrar inte i magen när jag ser på honom. Trots att han är så fin. Det är svårt att möta kärleken när den inte känns så som man trodde.

-Förra vintern var lång och jag var ensam. Jag köpte en massa böcker och inbillade mig själv att jag var någon slags djup och balanserad person. Jag lovade mig själv att nästa gång jag blev tillsammans med någon skulle jag visa mitt rätta jag. Sen kom han. Och våren. Plötsligt hade hela sommaren gått och jag hade totalt glömt bort mig själv i honom. Jag har ingen aning om vad vi gjorde om dagarna, jag minns bara hur svettigt det var att dela den lilla nittiosängen i tjugograders värme varje natt. Nu när jag tänker tillbaka på den sommaren så river det i bröstet. Det rivs och bits och bränns att bara skriva om det. För det är läskigt hur lycklig man kan bli. Som om alla regler och allt man lovat sig själv och allt annat som existerar i ens liv flyger ut genom fönstret. Innan jag visste ordet av det så svävade jag där uppe bland molnen igen. Det rivs för att jag inte känner så längre. För att jag har landat. Jag vill flyga igen, med honom.dröm

Matilda, Rebecca och Maja idag.

Dagen har varit bra. Men nu är jag för trött för att orka skriva något utförligare, måste ta igen alla förlorade sömntimmar från de senaste veckorna. Puss på er!"Det här är kyssar som kombinerar känslan av raketryggsäckar, bergochdalbanor och elchocker."

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/oi56.tinypic.com_35n30xf.jpg

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/oi55.tinypic.com_noubgx.jpg

Jag i ett skolfönster idag. Docs, byxor från American Apparel och blusen är second hand.

Ã?h, det ni har skrivit i inlägget under är så fint att läsa. Jag ska sammanställa det sen så att alla andra får ta del av det bästa.