24 timmar med något lockigt

Jag har varit med Felix ett dygn i streck. Barabara varit med honom. Först Naturhistoriska riksmuseet (och kanske lite pussar inuti gigantiska ögon eller mörka tunnlar) och sen så åkte vi hem till honom och gjorde ingenting exakt hela kvällen. I morse åt vi frukost på Enskedebageriet, dunsade ner med paltkoma i hans säng och åkte sedan till Söder för lite sol och second hand. Såhär har det sett ut, ungefär:

Lite häftigt på Naturhistoriska.Ganska roligt var det när jag frågade i kassan om de hade kvar rymdutställningen som jag så väl mindes. "Nej men den hade vi för.. låt mig tänka.. elva år sedan". Helt knas att tiden går så fort!Gullig.Morgonkaffe.Nu skriver jag personliga brev till arbetsplatser och läser så himla fina bloggar och imorgon är det fredag!sommarlängtan

Saker jag längtar efter:Att cykla förbi stenhus och ängar med fullpackade cykelkorgar. Sommarvind mot saltdoftande hud och fötter som knappt når ner till tramporna.Ligga i någon park en eftermiddag, äta medhavd picknick och glömma allt som har med tid att göra.Dansa i någons trädgård.Ã?ta havskräftor på Västkusten.

Vara världens farligaste tonåringar i en annan stad.Sova i solblekta sjuttiotalslakan på landstället.Vara brunbränd med skrubbsår på knäna.Bada.Kvällar på klippor med solvarm folköl.Känna det höga gräset kittla en på benet när man går ner till älven på landstället i Hälsingland.Ã?ta den billigaste möjliga frukosten på ett hostel i Köpenhamn med bakiströtta favorittjejer.Parkhäng.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs270.snc4/39861_427245871888_568771888_4793637_1043853_n.jpg

Ramla runt bland gladlynta människor på festival, med sommarrus i benen och smutsigt hår.Och såna här varma nätter på upplysta Stockholmsgator.


Vara barbent! Ã?h.
Nu tycker jag att sommaren kan snabba sig på.

Från det ena till  det andra så är jag hemma som sjukt barn idag. Igår kräktes jag (usch) så idag missade jag ett jätteviktigt prov och har istället legat i  soffan och tittat på filmen 127 timmar, skrivit cv, sett på  dokumentärer och läst.en lapp att läsa på vägen hem

Idag sken solen men åh kan det inte bli lite varmt snart? Det kändes som största nederlaget att gå till skolan i duffel, vantar och mössa.
Men väl framme i den turkosa byggnaden finns ju han, som lägger varma händer runt min midja och pussar mig på kinderna.

Fikade i en nersutten soffa som gör att man automatiskt glider in mot mitten till varandra och förträngde det som kallas pluggstress.japansk konst

Felix och origami igår.

Jag är så otroligt trött efter att ha jobbat hela helgen, har verkligen svårt att formulera meningar och jag kommer förmodligen däcka snart. Vi hörs imorgon istället.

Ps. Tänker nästan hela tiden på Bonsaiträd. Jag måste verkligen ha ett. Mamma och jag pratade nyss och vi planerar att försöka ge oss in på att odla ett miniatyrträd själva.
Jag tror att Trädgårdsmässan gav mig gröna fingrar, jag har aldrig känt ett så starkt ha-begär efter en växt förut.

1htnp2_large


http://static3.devote.se/blog_archive/floras/thinkflood.com_blog_images_BonsaiTree.jpghttp://static3.devote.se/blog_archive/floras/thekingkoi.com_images_small_image105.jpg
en näve näring

Tumblr_li2axlsh3i1qcf9ito1_1280_large
4499685322_d7276b2281_z_large
Tumblr_l6ryplw9a21qc47jwo1_500_large
Tumblr_ld30vzimxc1qft6cho1_400_large_imgp2277_large

New-picture_large

© Weheartit, Urban Outfitters och Tumblr.

Jag har knappt varit hemma de senaste dagarna, så därför har det ekat lite tomt här.
Den mesta av tiden går åt till att jobba på Trädgårdsmässan och att vara med Felix.
Så. Himla. Bra. Kille.den tjugofjärde mars

Hans klocka tickar rakt i mitt öra när han drar mig till sig.
Tick tack tick tack tick tack,
men vi har inte bråttom.

Sitter på tunnelbanan hem och känner doften av hans saliv från de osynliga märkena på läpparna, kinderna och halsen.håller handen runt din nacke för där är du så mjukUltimat frukost. Juice, ägg, kaffe, nyponsoppa med biskvier och keso- och avokadomackor. Och lite Gardell på det.Häromdagen kom nämligen dessa tre böcker hem till mig. De första beställde jag från adlibris men Trick Of The Eye köpte mamma till mig på Louisiana i Köpenhamn. Jättefina alla tre.Hejhej såhär såg jag ut idag. Kjol från H&M, tröja från secondhand, blus från AA, jacka från Cubus och glasögon från Asos.Idag var ännu en dag då man kunde sitta i Jarlaparken och äta glass i solen med favoritpersoner. Det är ju sånt här man lever för.vi ändrar oss och sen ändrar vi oss igenIdag var en fin dag - imorse fick Rebecca en lillebror och det var glassväder och så varmt i solen att det inte behövdes någon jacka.Maja.Cornelia.Daniel.Bea och Maja. Babes.

Finaste pojken.Felix och Cornelia.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/www3.picturepush.com_photo_a_5307931_1024_Anonymous_Untitled-2.jpg


Jag idag. Docs, strumpor och glasögon från Asos, klänning från Zara, puderrosa kofta från Mango och jacka från H&M.


Den här dagen kommer förändra allt.