Glad valborg till alla!Igår var jag på fest hos Hanna och det var kalas. Min valborg spenderar jag nerbäddad i sängen på grund av min hals och tänker att såhär skulle jag vilja se ut på skolavslutningen eller så. Klänningen är från Topshop och är så himla fin.
Annars så fylls min tillvaro av ångest inför några sjukt hektiska pluggveckor, några prov som jag missar och arga lärare. Tur att man har en famn att krypa upp i.

 

god morgon

[youtube width="700" height="555"]http://www.youtube.com/watch?v=_gPgXbc-myk[/youtube]

omotiverat snusk.
(min hals är totalt paj, därav skrovligt skratt)

 

dunkande hjärtan klockan kvart över fem, imma på rutorna men ingen går hemIdag hittade jag ett par gamla skolplanscher i förrådet som är så himla fina. En om pepparns anatomi och en om vaniljens.

Nu hänger de på den enda tomma väggytan jag har i mitt rum. Det ser ganska knäppt ut egentligen, men de är så fina att jag bara var tvungen.

(ps. veronica maggios nya skiva är jättebra, men passar bäst för de som precis har gjort slut - och då är allt på pricken)

 

bikinionsdag

Idag efter skolan sprang jag runt över hela stan för att hitta en bikini, inför min resa till en by nära Marsielle med Pappa nästa vecka. Strax innan stängning hittade jag den här helt okej bikinin från Topshop. Orangeröd bandeau med liten volang på underdelen. Gillar egentligen inte överdelen särskilt mycket men äsch! Den fick duga. Hur kan Stockholm ha så få badkläder som faller mig i smaken? De flesta är verkligen gräsliga.

Mellan spring från butik till butik spenderade jag en stund i Kungsträdgården under körsbärsblommen med Felix och Hjalmar. Det var så himla vackert, vilket antiklimax att jag inte hade med mig kameran. Men jag knäppte i alla fall några svartvita analoga bilder som nog dyker upp här någon dag. Hoppas ni har en fortsatt fin onsdag - jag har i alla fall varit glad hela dagen!

 

impossible bottle


Tumblr_lhkhhpxcmd1qau8q7o1_500_large
Tumblr_ljhe3osgpx1qhbtzho1_500_large
Pluggpanikar eftersom min uppsats om utilitarism och tvångsvård ska in ikväll och jag är inte i närheten av att vara klar.
Men! Jag spenderade hela morgonen inslingrad i honom och han är så snygg i sin linnekavaj och jag har precis tagit en springtur och solen går ner bakom träden men kastar in sina sista strålar i vardagsrummet. Ã?ndå fint.

 

hälsingepåskHela påskhelgen har spenderats på landstället i Hälsingland.På bara en dag hann björkarna bli gröna och det var 23 grader utomhus. Sommarvärme.

Min morbror och mina små kusiner Dixi och Niki.Påsklunch och låtsaspappa.Truls.Vi letade påskägg i vanlig ordning.Och badade i älven!Mamma <3

Ganska mycket sänghäng blev det ju också. Här är Vilda (här är hennes blogg) och Truls.Sen hälsade vi på fåren.Gulliga.Freja.Sälgen såg ut som påskris.

Och det var den supervarma påskhelgen!

 

Jag vill tillbaka till Paris.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/1.bp.blogspot.com_-_0T0DwjeIQw_Ta9CSUisw1I_AAAAAAAAAoc_TJ94KZGA77w_s1600_DSC_0700.JPG

Här är några till bilder från Paris. Alla är Claras som vanligt.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/4.bp.blogspot.com_-mI_wzRHeNvE_Ta3aDz-zBBI_AAAAAAAAAm8_uD2jsZH-9zM_s1600_DSC_0386.JPG

Vi hade med oss en gästbok till barer som snabbt fylldes av teckningar och hälsningar. Så. Bra.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/3.bp.blogspot.com_-EQTQfreb_2Y_Ta9ChmIsTyI_AAAAAAAAAos_HUOF2pK5xuU_s1600_DSC_0735.JPG

Esmeralda och Nina.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/2.bp.blogspot.com_-DeY5mhaxkdQ_Ta3OywEFQAI_AAAAAAAAAlo_tZygObY79Xs_s1600_DSC_0303.JPG

Antikmarknad.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/3.bp.blogspot.com_-KxIQ1i1ai6I_Ta3PyZVVCgI_AAAAAAAAAmQ__YJK0NHwRnM_s1600_DSC_0634.JPG

Jag.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/2.bp.blogspot.com_-PQ855YN6kfM_Ta9CoiwfL2I_AAAAAAAAAow_pgNy2sEwsk4_s1600_DSC_0793.JPG

Ninas låtsaspappas lägenhet är så himla fin. Här är utifrån sett.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/2.bp.blogspot.com_-iLr06Jf3HQs_Ta3Zvgv-iZI_AAAAAAAAAms_8pF9jpR_3SM_s1600_DSC_0238.JPG

Förmodligen fotograferad under en tvåtimmars promenad hem från en bar en kväll.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/2.bp.blogspot.com_-EbR-aNb0s9A_Ta9C2BQ663I_AAAAAAAAAo8_W3lM6JxIUec_s1600_DSC_0767.JPG

En impuls och Clara klippte av nästan en decimeter av Esmis hår! Superfint.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/1.bp.blogspot.com_-TpyZaewSnwM_Ta3ZZ6J-UlI_AAAAAAAAAmg_wljlZagd3rg_s1600_DSC_0173.JPG

<3

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/2.bp.blogspot.com_-pfMOhJe-cJ0_Ta3ZhQ-P45I_AAAAAAAAAmk_guObPJNqz0E_s1600_DSC_0202.JPG

Nina, jag och Karim (som påminner ganska mycket om Micheal Cera) på Pop in.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/1.bp.blogspot.com_-Bqj7YCe845k_Ta3PHOE47VI_AAAAAAAAAlw_dyCCVEs6rPI_s1600_DSC_0582.JPG

Frukostbröd.

 

om att falla för sin bästa vän, tillslut.

Igår har Felix och jag varit tillsammans en månad skulle man kunna säga. Det är svårt att sätta datum och stämplar på sånt men vi säger en månad.
Egentligen började allt så mycket tidigare. Kanske i somras då vi var på varsin sida av Sverige och pratade i telefon i timmar om kvällarna och jag grävde mig sakta djupare i hans inre. Vi kysstes på en balkong när vi var skrattiga och vingliga i benen några veckor senare men allting var upp och ner och hur ska en femtonåring med ett ganska trasigt hjärta kunna skilja på vänskapskärlek med annan kärlek?

Det blev augusti och någonstans under tiden insåg jag att han var min allra bästa killkompis. På Emmabodafestivalen halvsov vi bort en hel kväll i hans trånga sovsäck och när jag låg med örat mot hans bröst hörde jag hjärtat som bultade och varje gång han pratade brummade det något otroligt. Han var en trygghet när jag fortfarande var på väg att resa mig upp från ett tidigare uppbrott och jag älskade honom för det.

Efter en konsert med Tingsek på Gröna Lund missade jag sista bussen hem och jag mötte honom på Katarinavägen och hela Djurgården och Gamla stan låg mittemot i ett blänkande mörker. Han hade på sig sjömanskepsen, såklart. Alltidalltid kepsen. Och sen på en tältsäng bredvid hans sov jag. Eller försökte sova. Han sträckte ut handen och så låg vi där, på varsin säng med händerna hängandes emellan. Snart kröp jag upp bredvid honom istället och efter några försiktiga kyssar somnade jag med hans hand i min. Dagen därpå räknade jag att han hade sextio födelsemärken på ena armen och vi låg kvar i hans nittiosäng och kittlades och skrattade och sedan åt vi frukost i hans trädgård. Jag kokade alldeles för svagt kaffe och vi åt mackor med ost och gurka och var totalt förvirrade båda två. Vi förstod nog ganska snart att framförallt jag inte var redo för något nytt förhållande.

På en bänk utanför skolan sa han "jag orkar inte med att vi ska vara något mittemellan kompisar och tillsammans" och jag svarade "inte jag heller, ifall jag skulle bli kär i dig skulle det nog redan hänt". Han nickade och sa att han kände likadant men nu i efterhand vet jag ju att han var kär i mig där och då.

Sen blev det höst och ibland hånglade vi på fester och han fick det alltid att låta som att det var jag som hade hånglat upp honom men egentligen visste vi båda två att det var ömsesidigt. Han brukade säga "men fan Flora, vi skulle ju sluta med det här" och jag himlade med ögonen och dansade vidare för jag var naiv och förstod inte att jag kanske sårade honom. Vi umgicks som vänner hela tiden men när han kysste någon annan blev jag oundvikligt avundsjuk trots att jag intalade mig själv att jag bara tyckte om honom som en kompis. På nyårsafton var vi tolvslagsberusade och medan alla dansade runt omkring satt vi på golvet och pratade, han berättade hur han hade känt i början av hösten och på något vänster blev jag kaotiskt kär i honom för en kväll. Vi kysstes i bastun och jag sa "det kommer nog inte kännas likadant imorgon" och vi visste båda två att jag hade rätt.

Vi var upp och ner, off och on, förvirrade, vettskrämda och småkära. Jag gick runt och letade efter någon att bli kär i men i själva verket så fanns han mitt framför ögonen på mig hela tiden.
Så tillslut blev det vi ändå, när han sa att han var kär i mig och när jag för en månad sen sa att jag ville vara tillsammans med honom och ingen annan.

Tillslut blev det vi.

 

Senaste uppdaterade på Devote.se

http://flyekjolerblog.devote.se
flyekjolerblog
http://lisamolly.devote.se
lisamolly
http://isabellajoles.devote.se
isabellajoles
http://flyekjolerblog.devote.se
flyekjolerblog
http://addie.devote.se
addie
http://camisetasfutbol.devote.se
camisetasfutbol
http://klubblagdrakt2015.devote.se
klubblagdrakt20
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://floras.devote.se