mellan maj och juni.

Här är lite vår- och sommaransikten ur min analoga kamera:Två av mina bästa personer. My kom till vår skolgård en dag och gjorde mig så glad.En eftermiddag åt jag och Sebbe glass på Nytorget.Esmeralda och jag tog en långpromenad runt hela Söder. Det här är nog en av mina finaste sommardagar hittills.Vi tyckte att vi hade gjort oss värda lite ost och kex efter en sju kilometerspromenad så vi satte oss ner vid Gamla Stan.Hanna och jag provade hattar på en antikaffär en eftermiddag.Favoritlockarna.en sanning:Jag älskar honom.Frankrikefoton som får mig att längta tillbaka.Här kommer några analoga fotografier från Frankrike när jag var där med pappa i påskas. Här är ett fint träd på parkeringen utanför lägenheten.Jag kunde inte sluta fotografera pastellfärgade hus, slingrande växter, brokiga balkonger och pigga fönsterluckor.Den här byn heter La Cadiere och är makalös. Den ligger uppe på ett berg och ibland tror man att man skulle kunna följa de slingrande gatorna upp till molnen, för byn är liksom byggd på höjden.Tänk om detta var ingången till sitt hus. Vad fint det vore.Vi var i Le Castellet också som är en medeltidsby som har världens vackraste utsikt över vingårdarna.Min gulliga (och solbrända) pappa.Drack såklart kaffe. Alltså bästa kaffet.Det här var utsikten när vi fikade. Herremingud här vill jag bo.
Hejdå nu åker jag till Italien.Analoga foton från maj och juni.

Kära läsare,

Glad midsommar till er alla! Nu åker jag och resten av min släkt till Toscana för att gå på bröllop, bo på vingårdar, äta gott, se konst i Florens och sådär. Det lär bli sagolikt.

Jag har förprogrammerat några inlägg och om tio dagar kommer jag hem igen. Då är jag hemma en dag för att panikhänga med Felix och packa om för att sedan åka på tågluff i fyra veckor. Jag vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga mellan resorna men ett eller annat inlägg lär dyka upp från sunkiga hostel runtom i Europa.

Legendarisk sommar, ja.virkad.Idag har jag på mig en liten virkad historia som jag köpte för en tjuga på Hornstullsloppisen.Orange, röd och olivgrön är den. Ganska konstiga färger men ändå rätt så fint.Den har jag sprungit runt i när jag har köpt reseförsäkring, lånat böcker på biblioteket, köpt nödvändigheter inför tågluffen och varit på banken. Effektiv dag.bloggtips.

Ã?rets bästa påfund är Hannas och Hedvigs hopslagna blogg, den är så jävlajävla fin!


Ni måste läsa hannaohedvig.blogg.se!


Fick ett plötsligt sug efter dessa töser. De är minst lika fina som de verkar genom datorn.
FF.Idag har jag och min dödsfina pojkvän varit tillsammans i tre månader. <3

Vi åkte till Etnografiska museet och såg en så himla spännande utställning om Vodou.Sen tittade på snygga lampor (och planerade våran drömlägenhet hehe),och var inne i Sveriges finaste te- och kaffebutik.Stannade för lunch,och drack godaste cappucinon på Nero. Den är himmelsk.

http://farm3.static.flickr.com/2755/5860027343_cff221f3c0_b.jpg

Såhär gick jag kläddl I jacka från H&M och klänning från Urban Outfitters. Blä, måste köpa nya skor.Väskan är mammas gamla från Marimekko och är min favorit för tillfället. Mjuk och perfekt tomatröd.

Nu ska jag tvätta, packa och planera inför Toscana och sedan tågluffen. Har så himla mycket i huvudet just nu. Ikväll ska jag sova hos Felix för sista gången på tio dagar. Hjälp alltså.Uppdatering.Här är anledningen till att min uppdatering är nästintill obefintlig. Jag försöker ta varenda tillfälle i akt att vara med honom innan vi skiljs åt i sex veckor (med en dags hemmavisit). Ã?h.Annars så är min anslagstavla mest fylld av bilduppgifter från skolan nu för tiden och idag träffade jag Nina som är hemma från Paris! Jag, Esmeralda, Felix, Rebecca, Knivis och Nina drack öl i Vasaparken och catchade upp. Gillar dem.