Tisdag.

Säg hej till min nya hösttröja från Asos! Bästa färgen och skönaste passformen. Shortsen är Ellikas Levi's, skärpet är från El Salvador, väskan är från USA, skorna är från Vagabond och blusen är köpt på American Apparel.Ã?lskar pigga rönnar. Kanske finaste trädsorten.Igår var jag först med Hanna och sedan med den här knäppa saken efter skolan.Han är nästan för bra för att vara sann.I morse gjorde vi amerikanska pannkakor. Det med lönnsirap på är förmodligen en av mina favoriträtter, så gott.Ett filmtips.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/graphics8.nytimes.com_images_2008_08_14_arts_15barcelona-600.jpg

http://cf1.imgobject.com/backdrops/d5a/4bc91bfb017a3c57fe00ad5a/vicky-cristina-barcelona-original.jpg

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/eddie.ro_wp-content_uploads_2009_01_vicky-cristina-barcelona.jpg

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/outnow.ch_Media_Movies_Bilder_2008_VickyCristinaBarcelona_movie.fs_02.jpg

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/washedkids.blogg.se_images_2010_vickycristinabarcelonamoviestills58bmhjtuaval_76564800.jpg

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/myhaven.files.wordpress.com_2008_09_vcb-1.jpg

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/3.bp.blogspot.com_-gBAz1cZ_UbQ_Tc9p1H4u8vI_AAAAAAAAAEc_gjTSN_xvZOo_s1600_Vicky+Cristina+4.jpg

Ni måste se Vicky Cristina Barcelona av Woody Allen! Så himla fin och knäpp film.Era bästa sommarminnen. Massa festivalhångel, Harry Potter, Jared Leto och brittisk engelska.

Hjälp vilka fina somrar ni har haft. Här är utdrag från några kommentarer, tack snälla för att ni delade med er!

❥ När jag sagt hejdå till min finska sommarfling och några minuter senare på väg till flygplatsen får ett sms â??Nu måste vi träffas igen, du har glömt din ena strumpa hos migâ?. Ã?ker tillbaka 13 oktober! Hösten är välkommen och efterlängtad.

❥ ett av mina finaste minnen var en pojke från emmabodafestivalen. det hade regnat ungefär nonstop i tre dygn och var sådär gyttjigt det bara går på just emmaboda. men så från ingenstans kom en pojke, lång som en lyktstolpe, lockar och nyduschad(!!). han var från andra delen av landet och mitt i vårt samtal om oväsentliga saker kysste han mig. sedan kysste han mig en miljon gånger till i hans tält på kindernäsahals och fnittrade och drog bort sin lugg från ögonen.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/data.whicdn.com_images_14037180_tumblr_lpombg2tu91qe85cko1_500_large.jpg❥ Mitt finaste sommarminne i år var när Jared Leto höll min hand. Jag behöver kanske inte säga mer än så..❥ jag har blivit kär i sommar, flora.
det är så fint, så fint.

men på måndag flyttar han.
som om det inte vore nog med höst.


❥ Om augusti räknas som sommar så var det nog när han hånglade upp mig under bob hund när vi tappat bort de andra vi var med. märkte inte ens rundgångspipet som alla stört sig på i slutet.

❥ Min pojkvän och jag nattbadade i den mörka sjön vid en liten stuga i småland. aldrig har kärlek pirrat så som den gjorde då och fortfarande gör. och vet du vad det fina är? vi har varit tillsammans i 20 månader.

❥ Kanske tisdagen då jag ordnade en vardagsfest, drack alldeles för mycket vin och sova 3 timmar innan jag skulle upp och jobba. Eller kanske är det bästa minnet dendär känslan när man jobbar, att veta att när man kommer hem, då kommer han fortfarande ligga där i duntäcket.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/data.whicdn.com_images_14028750_tumblr_lq8ymgNjft1qeprpgo1_500_large.png❥ Vi gick barfota ner till ån (som är väldigt strömt) och fick nässelutslag på hela fötterna och benen. Väl nere hoppade vi i och bara flöt. Så otroligt vackert. Helt tyst och gömt på något sätt. Skratten tog inte slut, så härligt. Gick in. Drack te och åt blåbärspaj.


❥ Det var peace and love och jag tror att håkan spelade. jag befann mig emellertid på en tom och tyst väg någonstans i utkanten av ett sönderhärjat borlänge. vi hade kunnat vara vartsomhelst i världen och omgivningen hade inte spelat större roll än att jag kanske lagt märke till en kvadratmilimeter av vad som inte var honom. det var då jag föll för honom, på riktigt. så att det nästan gjorde ont.

❥ Första kvällen åt jag pasta på en liten uteservering i Monmartre med en bok och sedan läste jag hela kvällen på mitt dorms balkong. Dagen därpå åkte jag till Versaille, fick trängas lite för att jag inte ville stressa på förmiddagen, fint ställe men så stort att man får skavsår. Sista dagen var det Louvren och Notre Dame som gällde, skippade Mona Lisa men råkade gå förbi hotellet som är med i Linnea i Målarens trädgård och som jag bodde på när jag senast var i Paris. Satte mig och läste i den lilla parken bredvid. Råkade gå förbi Moulin Rouge också, och så gick jag på bio på kvällen. Fina dagar till mig själv.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/data.whicdn.com_images_1952731_tumblr_l0j8b70JE41qarv68o1_500_large.jpg❥ Det fina är att han så varsamt lägger handen på mitt lår och låter den bara ligga där utan att försöka något mer, och att han andas rakt in i mitt öra och får mig att känna mig trygg.

❥ Ett av mina finaste minnen är när han och jag, efter en fantastisk första-dejt-kväll, sitter på en bänk tätt omslingrade i Gamla stan och njuter av sommarnatten. Vi börjar kyssas och i samma ögonblick öppnas ett fönster strax ovanför vår bänk, varpå en ljuv stämma börjar sjunga halleujah för oss ifrån sitt fönster. Det var typ lite magiskt.

❥ När klockan var runt sex på morgonen tog han handen runt mitt huvud och frågade om han fick kyssa mig. Jag sa att han fick kyssa mig hur mycket han ville och jag är fortfarande fundersam över hur jag tänkte över det svaret!


❥ Att åka på festival med ett splittrat hjärta och komma därifrån med ett helt, det var tveklöst det bästa som hänt mig i sommar.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/data.whicdn.com_images_14014659_tumblr_lqnr10kdUD1qbcxe2o1_500_large.jpg❥ I was not really away much and have not experienced much.. But i had an experience that was worth a lot more. I started to love myself again.

❥ Att vara så sanslöst kär att det nästan gör ont och att veta att han är lika kär i mig. Sitta med armarna omslingrade runt hans midja sena sommarnätter på en cykel. Att vara uppe så sent på nätterna bara för att ingen av oss vill somna ifrån varandra. Att sitta med honom på en äng när båda är lite för fulla och höra hur mycket han älskar mig. Att vara så lycklig att det känns ända in i magen. Bästa sommaren i mitt liv!

❥ Ã?kte till London en dag i Juli. Sov och köade på Trafalgar Square i mer än 20 timmar. Det spö regnade och det enda jag hade var en sovsäck som jag delade med tre andra människor. Men timmarna tickade och känslan som jag hade när klockan slog 16.00 är någonting jag aldrig har känt förut och antagligen aldrig kommer att få känna igen. När den röda mattan började fyllas visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag fick äntligen på se alla mina favoritkaraktärer från filmerna baserad på världens bästa böcker på riktigt, irl. När J.K Rowling senare kom upp på scenen trodde jag att jag skulle svimma. För ett harry potter fan tror jag nog inte att det finns någon bättre känsla i hela världen.

http://static3.devote.se/blog_archive/floras/data.whicdn.com_images_14048823_tumblr_kzkbamu9h01qb899go1_500_large.jpg❥ Lärde mig 5 nya kortspel.

❥ den 24 Augusti tog jag och tre kompisar flyget till London och här bor jag nu och pratar brittiska varje dag. Jag har fan aldrig haft det bättre tror jag.

❥ Det bästa med min sommar var popaganda i helgen som precis var. Att åka upp till Stockholm med två fina vänner och bara umgås, dansa och leva i två dagar. De brittiska pojkarna i rummen brevid på vårt hostel sjöng Wonderwall i duschen i stämmor och den danska killen som bodde i vårt rum satt uppe med oss till fyra den sista natten för att bara umgås och kolla på videos. När den finaste av de brittiska kom in på vårt rum och sa: â??I heard from a little bird that you had toothpasteâ??. Det var den absolut bästa avslutningen man skulle kunna få på sitt sista sommarlov.

vinrött.

Såhär har jag sett ut idag, när jag har haft möte angående Kinaresan i vinter och allt inför 100poängsprojektet. Det kommer bli så fruktansvärt bra.
Allt jag har på mig är från Asos (bästa strumpbyxorna med fake-knästrumpor. Hasa ner, aldrig mer!) förutom skorna som är från SkoUno.Den bästa sommaren i mitt liv.I början av sommaren åkte jag och Felix till mitt landställe i Hälsingland över en helg. Det var helt underbart och vi spenderade dagarna med att promenera, bada, gosa och äta.Det var bara så himla perfekt.

http://florasblogg.se/files/2011/06/_dsc0095.jpg

Min storebror Viggo tog studenten och vi åkte till Lysekil för att vara med på hans utspring. Där var ju såklart Elver också.

http://florasblogg.se/files/2011/06/_dsc0183.jpg

Jag, mina bröder och min brorson.

http://florasblogg.se/files/2011/08/_dsc0725.jpg

Sen åkte jag och min släkt till Toscana för där skulle min morbror Buster och Olivia gifta sig!

http://florasblogg.se/files/2011/08/_dsc1469.jpg

Vi var bland annat i Florens och allt var så fint.Sen åkte jag, Bea, Maja och Rebecca på tågluff, vilket var det bästa jag gjort i hela mitt liv. Fotot ovan har Maja tagit.

Jag har en massa engångskamerabilder från tågluffen att visa er, men det blir en annan gång.

http://florasblogg.se/files/2011/08/_dsc0361_2.jpg

Väl tillbaka i Stockholm hängde jag med saknade människor, till exempel Cornelia och Eliza.

http://florasblogg.se/files/2011/08/_dsc0518.jpg

Och bodde nästan hos Felix.

Sakta sveper hösten sitt kalla täcke över oss, och då måste vi plocka fram våra minnen från sommaren för att hållas vid liv.

Jag vill så gärna höra om era bästa sommarminnen, några rader som får oss att påminnas om hur fint livet kan vara ibland. Visserligen är jag inte den första att göra ett inlägg som detta, men det känns så väsentligt. Så snälla, berätta för mig.sexton år och osårbarHär är jag på äventyr i Enskede för några dagar sedan, tyvärr i mobilkamerakvalitet.
Nytt linne från second hand, kjol från H&M, strumpor från Asos, Docs köpta på SkoUno och väska från USA.

Igår kväll var det först jobb och sen fest, vin och häng på motorhuven. Idag ska jag försöka mig på att söka stipendium till Kinaresan och rita. Ganska mysigt ändå.Finaste fredagen.

Min fredag var så himlahimla bra. Efter en tretimmars bildlektion mötte jag upp pappa:

Eftersom jag bara bor hos mamma nu för tiden så träffas vi inte lika ofta, då är det en bra sak att luncha. Vi åt på Vurma. Bästa stället.Gott!Efter att jag jobbat ett par timmar mötte jag upp några stycken på Gröna Lund. Här är Matilda.EllikaAlessandra och KevinSnygg!Dilan

Hjalmar och Felix (gulliga). Vi var så fruktansvärt taggade på att se Sveriges utan tvekan finaste och bästa band.Bo Kaspers Orkester! Ã?h åh åh åh!!!! Jag hade inte zoomobjektivet men här är en bild i alla fall. Det var eufori, gåshud, hjärtesmärta, dans och rysningar. Så jävla bra.Bo Kaspers OrkesterNu åker jag till Gröna Lund och ser världens bästa band. <3